Čaute páni.Mám 2.0 včera večer som odstavil auto, išlo normálne a ráno mi nenaštartovalo.Nechápem???!!!Nádrž je plná nedávno som menil váhu, indučky, atd.Nestalo sa vám to už niekomu?Palivové čerpadlo je ok.
19.06, 3. 3. 2008, odpovědětBol som sa spítat vo fiate tiež nevedia.Má 2.0 vôbec palivový filter?Neviem ho nájst aj vo fiate mi povedali že to filter nemá,či by nebol ten upchatý?
19.10, 3. 3. 2008, odpovědětskus odpojit bateriu ked z nicoho nic sa to stalo mozno ze nezaregistrovalo kod v kluci a pod moj tip...
19.14, 3. 3. 2008, odpovědětJestli Ti při startování točí motor, tak zkus vyndat klíč ze zapalování, pak ho tam vrať a otoč do polohy MAR, koukej, jestli Ti zhasne oranžovej klíček na středovým panelu. Pokud ne, odpoj zruba na 10min baterku a zkus to znovu...
20.15, 3. 3. 2008, odpovědětVobec nepopisujes tvoju zavadu.. toci motor a nejde nastartovat alebo netoci vobec??? ak netoci vobec, svieti kontrolka CODE alebo nie, ak nie, mas dobru bateriu? Ak toci, naskoci sem tam aspon na chvilu alebo vobec? Mas tam benzin alebo nie? Moze to byt milion veci, ked napises len, ze nenaskocilo mi to.... :(
8.12, 4. 3. 2008, odpovědětCitaj lepsie (aj medzi riadkami)...nadrz ma plnu. A pod pojmom nenastarovalo chapem, ze motor toci, ale nenaskoci. Martin, dobre som to pochopil? Inak, odporucam diagnostiku...je to predsa len najjednoduchsia cesta ako zistit pricinu. ;o)
9.59, 4. 3. 2008, odpovědětS tou nadrzou som si to nevsimol, ale ine si mozem vymyslat presne ako ty...
11.53, 4. 3. 2008, odpovědětSorry!Večer som odstavil auto normálne pojazdné.Ráno som štartoval,točilo ale nenaštartovalo.Nádrž mám plnú.Prekontrolovali sme pal.čerpadlo celí pal.sistém všetko ok.Potom sviečky,indučky, remen či náhodou neskočil idem pozret zajtra ale to pochibujem.Imobilizér je tiež ok.Normálne zhasína.Skúšal som aj odpojit baterku.Absolútne to nechápem čo stím može bit.Idem to dat na diagnostiku,možno to bude nejaké čidlo.
16.07, 4. 3. 2008, odpovědětTak už jsi to pořešil? Celkem by mě zajímalo,co s tím bylo...
19.15, 5. 3. 2008, odpovědět