Při nastartování mi často něco začne bzučet v přístrojovce...ten zvuk jde nejspíš od rádia nebo horních budíků...nevíte čím to může být?
10.40, 7. 3. 2008, odpovědětA nevletela ti tam vcela:))))....
11.26, 7. 3. 2008, odpovědětNo ja mam uplne stejny problem, staci kdyz dam klic do prvni polohy a bzuci to jak sfina..... ten zvuk jde z prostredka jako by z radia, ale s radiem to nema nic spolecneho skousel jsem ho odpojit a bzuci porad, tak nevim odkud to jde ..... asi vazne nejaka zatoulana vcelka :D
20.57, 7. 3. 2008, odpověděthosiii .. je to motorek, ktery pohani nasavani vzduchu pro mereni teploty vzduchu v interieru ... ten kulaty otvor pod ovladacem teploty/spinac klima ... :-) nekdy tam staci striknout WDcko ...
8.56, 8. 3. 2008, odpovědětMá pravdu bude to ten motorek s takovou malou vrtulkou pro klimu.Výtáhnout... většinou je to obalené jen prachem vyčistit a prostříkat WDčkem.
10.12, 8. 3. 2008, odpověděta staci to striknout jenom do toho otvoru nebo musim rozebrat celej stredni panel?
15.11, 12. 4. 2008, odpovědětJe to lepší vytáhnout a vyčistit... říkam je to obalené prachem jak řízek
15.35, 12. 4. 2008, odpovědětJa som to vycistil tak ze ked som si vysaval auto tak som na to cidlo prilozil hadicu z vysavaca a ono to vytiahlo taky chumac prachu ktory som potom len vytiahol pinzetou. Strekol trocha WD a pokoj
0.15, 13. 4. 2008, odpovědětOsobně stříkání WD přes výdech nedoporučuju, je sice pravda, že se promázne i ložisko motorku vývěvy ale promáznete a namáznete i další věci, a kdo chce mít zasranej vnitřek? Další věc je to, že časem se na WD nachytá prach, což je taky k ničemu. Zejmutí středového panelu je otázkou 10 min., pak je přímý přístup k motůrku a můžete čistit a mazat přímo to, co potřebujete.
11.13, 13. 4. 2008, odpovědětprestalo mi svietit budik na rychlosti....od 0 po 60..chalani sa mi smeju že to su aj tak čisla na ktorich nejazdim..da sa to vymenit aj bez toho aby som zhodil celu palubu dosku???
12.41, 18. 2. 2009, odpovědětv tom tubuse je nahoře šroubek ten vytoč a vytáhneš tubus. budík tam drží na dvou šroubech a vyměn žárovku. je tam klasocká celosklěnená do přístrojovek. otázka 5ti minut.
13.08, 18. 2. 2009, odpovědět