kolko kladiek ma rozvod.lebo vsade pise len sponovaciu kladku to sa mi nejak nezda.a ako to je s ventilmi nastavuju sa nejak alebo.a mam tento motor variator.dik za odpovede.
14.19, 7. 3. 2008, odpověděthalo piste
15.32, 9. 3. 2008, odpovědětMa jen tu sponovaci kladku,je tam jen remen a ta sponovaci kladka,je to jednoduchej rozvod.Ventily se daji stelovat jen vyfukove,u sacich se kdyz je spatna vule musi menit podlozky a to musi vacka ven.
15.55, 9. 3. 2008, odpovědětJe tam jedna sponovaci a 2 vodici. Na nastaveni vacek se spravne musi pouzit prpravky, neb rozvodak ma skoro 2 metry a vacky nejsou na pero ale na konus.
20.31, 9. 3. 2008, odpovědětno tiez som si myslel ze je len sponovacia.a nieco mi tam klepe neviem ci ventili alebo pumpa vodna alebo nahodou vacka.ale niekedy sa stane ze neklepe-co to moze byt.
23.35, 9. 3. 2008, odpovědětVodni pumpa na V6 neni na rozvodaku. Klepat muze ten napinak pokud to jde z boku a nebo zdvihatka pokud to jde z nekde zvrchu. A ted se divam ze je rec o turbu, tam mysim nejsou hydrostely ale zdvihatka s nastavovanim podlozkama. Mas nejakej mail?, poslu ti obrazky tech rozvodu.
23.40, 9. 3. 2008, odpovědětale nemyslim si ze su to ventili skor nieco co sa toci-tak bud ta vackovka alebo pumpa neviem
23.41, 9. 3. 2008, odpovědětMic,můžu se tě zeptat,kde má V6 TB ty vodící kladky?Já to auto totiž mám,rozvody jsem dělal a zádný vodící kladky tam nemám,rozvoďák jde od klikovky přes vačky a z leva je napínací kladka.Pokud je řeč o pohonověm řemenu,tak je tam jedna pevná vodící a dynamický napínák.
19.46, 10. 3. 2008, odpověděthej je tam len jedna sponovacia,lebo je to 12 ventil.mail mam robino029@zoznam.sk.No chcem sa este spytat ci tento isty motor ale z GTV-éčka by pasoval do 166-ky.tam by mal byt rozdiel len v polosach?sa mi zda-viete niekto
0.27, 11. 3. 2008, odpovědětV6TB se dával do 166 se 6sti stupňovou převodovkou,motor V6Turbo z GTV by tam mohl pasovat,ale určitě má jiný výfukový potrubí a i turbo a sání bude jiný.Pokud použiješ jen polomotor tak to tam určitě dostaneš.
21.02, 11. 3. 2008, odpovědětno este k tomu klepaniu ci divnemu zvuku.ked je motor studeny tak to nerobi iba ak sa zahreje-moze to byt ta vacka?
19.58, 14. 3. 2008, odpovědět