Čau chlapi, mám problém, škube mi auto.Většinou to začne, když trefím díru, to potom začne škubat a netáhne, tak jako obvykle. Většinou to přestane samo, třeba po týdnu, ale někdy jí to drží třeba měsíc... Pak jezdí zas dva měsíce ok a znova, díra a je to... Někdy teda začne jen tak.. Přijedu, vše ok, druhý den to ráno natočím a první čtvrtka plynu nereaguje, otáčky nejdou nahoru, potom se třeba chytí, ale jedu a škube to, jako kdybych pořád ubíral a přidával. Ale když tomu dám plnej, tak neškube. Dá se říct, že to dělá jen v nízkých otáčkách.Už tomu přestávám rozumět. Nemůže to být elektrikou? A mám ještě jeden problém.. Jede třeba 90km/h a chci mrknout dálkovýma, když to udělám, tak mi ručička tachometru klesne třeba na 50km/h a hned se vrátí, jen se takhle zhoupne. Občas to dělá, i když dám jen blinkr.. Ale dělá to jen občas. Třeba párkrát do měsíce, někdy jí to dží dýl, někdy zas přestane. Mám 2.4JTD, pokud je to k daným problémům důležitý. Díky moc za rady..
14.44, 10. 3. 2008, odpovědětČauky . Vypadá to na špatnou kostru, chce to skontrolovat všechna ukostření- povolit , očistit od koroze a znova dotáhnout. Také prohlédnout + na aku jestli není uklepaný některý kablík. Podle popisu závady na tachometru a světlech je to na 90 % kostření nebo oxydace . Zdar.
16.21, 10. 3. 2008, odpovědětTak díky moc, nechám to přověřit..
16.30, 10. 3. 2008, odpověděttreba taky vaha vzduchu
23.04, 10. 3. 2008, odpovědětzdar hele to ze ti nereaguje plyn a chyta az od pulky nebo az na podlaze muze byt v pr... potenciometr kterej snima poloho pedalu plynu a ŘJ si pak mysli ze naj proste neslapes. me kdyz to dalo tak se mi rozvistila kontrolka vstriku a diagnostika hlsila chybu potemciometru. nechals to diagnostikovat? duvodu muze byt vice.
9.21, 11. 3. 2008, odpovědětNo, tak já zajedu na tu diagnostiku. Myslím, že by to mohl být také ten potenciometr, protože mi to také občas přidává otáčky. Čas od času to udělá. Jaká je na něm cena, nevíte? Anebo kde ho sehnat?
14.08, 11. 3. 2008, odpovědět