Ahojte všetci! Po výmene komplet prednej nápravy ( horné+spodné ramená, tyčky stabilizátora, čapov riadenia, gúm na stabilizátore) sa mi stále ozýva buchot niekde od spodu. Keď kývem volantom na mieste, tak vtedy je to počuť. Je pravda, že po tejto výmene som chodil chílu( cca 1000 km) bez nast. geometrie. Mechanik mi povedal, že to bude zlá spojovačka medzi čapom riadenia a servom. Má s tým niekto skúsenosť. Za pomoc ďakujem!!!
21.45, 10. 3. 2008, odpovědětAhoj,ja mam stejny problem... Ted budu menit ramena,ale vim ze je to vule v rizeni. Pocitove sem ve volantu nic neucitil,a muj mechanik rikal ze to nic neni ze je to vule mezi snekem a hrebenem nebo co... Mneli sme to zvedle a on poslouchal,a ty rany se ozivaly z rizeni...
22.56, 10. 3. 2008, odpovědětNejlépe je to slyšet při kývání volantem bez motoru, když nejde posilovač. Je to řízení, jak píše Pivrnec. Je tu na toto téma hromada příspěvků, použij hledání.
17.22, 11. 3. 2008, odpovědětMne jsi to rekl ty:-).Ale mam to odzkouseny. Diky Velbloude:-).
13.02, 12. 3. 2008, odpovědětJj přesně tak, měnil jsem horní + spodní ramena a stále při přejezdu nerovností mi to bouchalo do volantu - bylo to řízení :( Teda tu výměnu nikomu nepřeju - to bylo jako ježek v kleci...:(
21.56, 13. 3. 2008, odpovědět