Čaute. Chcem vás požiadať či náhodou niekto nemáte dobrý zotrvačník na AR 156 1,9 JTD r. 99, alebo neviete dobrý kontakt na niekoho kto predáva nový za dobrú cenu. Kúpim hned! Neviem či sa dá meniť len zotrvačník alebo komplet aj s tým ozubením. Lebo zotrvačník mám povolený a sposoboval mi chvenie spojkového pedálu a šúchal sa mi o spojkovú lamelu. Ak s tým máte skúsenosť prosím,poradte mi. Dakujem
21.40, 13. 3. 2008, odpovědětKup novy aj s komplet spojkou a mas pokoj!!! NORA ma celkom dobre ceny, ale da sa kupit lacno aj na slovensku. Ja idem riesit celu spojku + zotrvak, ale chcel by som tam dat uz tu novu sadu od VALEO (s jednohmotovym zotrvakom). Je to sice palka (cca.20.000Sk), ale ked teraz vymenis iba zotrvak a za urcitu dobu iba spojku, tak je to dost prasul za robotu (pocitaj potom cca.1,5 + 1,5 dna = cca.8.000Sk). Zdar a silu a nech nam to jazdi. ;o))
7.47, 14. 3. 2008, odpovědětJa práve mením aj spojku, kúpil som Valeo celý kit a pri výmene som zistil že na zotrváku je uvolnené nitovanie a to spôsobovalo vibrovanie pedálu a nadmerné opotrebovanie spojky. Preto som chcel vymeniť spojku ale už mením aj zotrvák :-), nekúpil som novú ale známy mi doniesol z Maďarska za 4.000,-Sk použitú najazdené mala 30tis km, nechcelo sa mi kupovať nový za 14.000,-Sk. Nech nám to jazdí :-)))
17.16, 14. 3. 2008, odpovědětNový setrvák jsem koupil v ADH Hulín.Cena byla 12.500,-Kč.
15.03, 25. 3. 2008, odpovědět