Potřeboval bych zjistit jestli je to normálmí nebo jestli jde o závadu .při prudkém sešlápnutí plynu z volnoběhu u mojí A 1.8 TS se neozve sportovní srdce motoru ale jakési pšouknutí z míst škrtící klapky nebo prostě sání než motor zareaguje . jako kdyby si to někde přisálo vzduch .jako když ustarých motorů nešla akcelerační pumpička .Kontroloval jsem všechny spoje atd. a nemůžu na to přijít takže budu vděčný za radu nebo názor.
21.37, 15. 3. 2008, odpovědětno normalka to určitě není,mrkni popřípadě vyčisti klapku, pokud by nepomohlo šel bych na diag.nebo bych dal svíčky
21.52, 15. 3. 2008, odpovědětTO už mam všechno za sebou a nic.Nekdo mi dokonce tvrdil že to plastové sání dělá.Spíš by to chtělo poslechnout jinou a uvidí se.
22.13, 15. 3. 2008, odpovědětKdyž otevřeš prudce klapku tak to v tom jakoby pšoukne vždycky-ale to je normální - to způsobuje okamžitej podtlak v sání...Ale rozhodně tam není nějaká prodleva v rozběhnutí motoru-je to jen zlomek.jestli nemyslíš jiný pšoukání - spíš střelení do sání.To může způsobovat třeba špatně nastavenej rozvod,přicpaná tryska atd..
22.38, 15. 3. 2008, odpovědětpokud je tam slyset nasati vzduchu, je to v poradku.. dela to kazdy auto s klapkou ovladanou bowdenem ...
23.07, 15. 3. 2008, odpovědětPřesně tak .... pšoukne :)
9.12, 16. 3. 2008, odpovědětDík za rady . Jeto opravdu jen zlomek vteřiny a při jízdě to za volantem slyšet není jenom při tom volnoběhu když :prásknu" plynem .Jestli k té prodlevě taky nepřispívá vadný variátor který mě brzy čeká , pak uvidím . Když jsem sání u klapky obalil hadrama tak to hodně ztichlo, takže to jde od ní . Bylo mi taky divný že se při tom vždycky jakoby zcůclo to plastové sání za hlavou motoru ,jaro kdyby vstřikování začlo dříve než klapka se vzduchem.
10.06, 16. 3. 2008, odpovědět