Zdravim vsechny spokojene Alfisty jako jsem ja:-) Mel bych dotaz: jak snadno vymenit zarovku potkavaciho svetla? Koupil jsem si zarovku, juknul do technicky prirucky....vse jasne....prijdu k autu zdvihnu kapotu....a koukam jak je to tam sikovne zastrceny:-) Bajonetovou uzaverku jsem jeste povolil, ale zbytek uz je asi pro nejake skritky. Nebo mam vyndat cele svetlo? Nebo do servisu:-) Dik a cus
17.13, 17. 3. 2008, odpovědětAhoj já ti taky neporadím,chtěl jsem vyměnit přesně jak ty,ale sem to brzy vzdal,a přenechal sem to kamošovi mechanikovi a tem to vyměnil do pěti minut,to byl večer. Než se nervovat tak to nech vyměnit někomu komu to nedělá problém(kámoš),servis vynech ještě zaplatíš.čauvec to chce klid a ať alfička jezdí
17.52, 17. 3. 2008, odpovědětNu je to jen o tom naucit se to, jakmile to jednou udelas a vis jak to funguje je to otazka par vterin. Patici tam drzi dva dratky - zatlac na dratek nejdrive dopredu(smerem jak svetla sviti) a zaroven dostrany(od stredu patice zarovky). Kdyz uvolnis ty dratky zarovku uz jen vysunes. U nandani opacny postup :-)
17.53, 17. 3. 2008, odpovědětMoc dekuji, dneska to po praci zkusim znova a snad s lepsim vysledkem:-) Jen nechapu proc mi sviti kontrolka pokazde kdyz nesviti osvetleni SPZ, ale u potkavacek jeste ani jednou. Nu coz
9.25, 18. 3. 2008, odpovědětPotkavaci a dalkovy ta kontrolka nehlida, jenom parkovacky a pak vse ostatni.
15.10, 18. 3. 2008, odpovědětNo je to problem je tam hrozne malo mista. Ja kdyz jsem ji menil tak sem myslel ze u toho zesilim.... Za boha mi tam nesli dat zpatky ty dratky co drzi tu zarovku... Po hodine vztekani a boje se to ale povedlo... Hodne zdaru....
9.56, 18. 3. 2008, odpovědět