cau mam 156 1,8 ts a nekdy kdyz ju to chytne je obdobi ze nemuzu nastartovat a chytne treba az na popate co to zkousim nevite nekdo cim by to mohlo treba byt ? toci pekne jen ne a ne naskocit . a nekdy chytne na poprve bez problemu.
18.47, 23. 3. 2008, odpověděta nesvítí ti u toho nějaká kontrolka,když to nejde?
16.34, 24. 3. 2008, odpovědětA točí ti motor nebo jen startér naprázdno?Já včera vyndal startér,rozebral,vyčistil,složil a šlape napoprvé.
18.57, 24. 3. 2008, odpovědětJak píše kovárna,po otočení klíčku počkej až ti zhasme kontrolka CODE a kontrolka vstřiku a pak teprv startuj.někdy to špatně přečte klíček a pro Alfu jseš zloděj čauky
19.14, 24. 3. 2008, odpovědětTOCI STARTER JEN.A KONTROLKA NESVITI ZADNA STALE JEN CHVILU JAK MA
18.07, 25. 3. 2008, odpovědětdnes me zase poradne zlobilo startovani. nechtela chytnout az nejak na poosme chytla ale zacal se trepat a nejak vybrovat motor a dusit se tak jsem to vypl a pak nastartovala normalne . uz me to ser..
16.40, 27. 3. 2008, odpovědětTo jsou pořád stejný věci...Zkontrolovat svíčky,váhu vzduchu-(tu zkus odpojit) - ale může to dělat cokoliv,třeba i nízký tlaky ve válcích,podpálený ventily,ucpaný vstřikovače,palivový čerpadlo,moc otevřená (zaseknutá) škrticí klapka,špatnej benzín,svíčky zalitý olejem (v těch otvorech na hlavě),vlhkost v elektrice,oxidace nějakýho kontaktu,vadná některá zapalovací cívka atd..atd...je toho fakt mraky co tohle může dělat...
16.46, 27. 3. 2008, odpověděthm parada tak to mam rozebrat celej motor ? vahu mam novou.svicky taky .a benzinem asi ne to cepuju pokazdy vicemene jinde a dela to delsi dobu. nevim u ceho zacit fakt jsem mel dnes chut ju nechat sesrotovat. nejak moc casto me neco zlobi devka :)
18.47, 27. 3. 2008, odpovědětVětšinou to je prkotina a každej by to hned šrotoval,to nechápu...jde o to přijít na to co to dělá-jo,je to o něco horší než u fáčka,120 a podobně,přecijen je tam víc tý elektriky..Ale dáš to do kupy a bude v pohodě..co do ní dáš to ti vrátí,tomu věř...já jí mám v cajku,vychytal jsem problémy a nesere se už nic.Nic nemlátí,startuje atd...A to má najeto 300 tisíc..
19.47, 27. 3. 2008, odpovědětTY SE MAS ZE UZ NEZLOBI :) JO TO RIKAM TAKY ZE TO BUDE PRKOTINA ALE KTERA A KDE ZACIT . TO JE JAK S VOLNOBEHEM TEN ME NEDRZI UZ ROK . PORAD SE HOUPE JAK ZA STUDENA TAK ZA TEPLA . VAHA NOVA KLAPKA CISTA A NEVIM CO JESTE A NIC.
20.27, 27. 3. 2008, odpovědět