cavte srdciari, chcel by som vyskusat do mojej alfy 1.9 JTD dat sportovy vzduchovy filter. Mate ho tam uz niekto? ak ano aky mas konkretne a ci vam to aj zvysilo vykon motora, pripadne ci to je aj poznat na akceleracii ?? dakujem za info. cuore sportivo!!!
21.19, 23. 3. 2008, odpovědětautum nerozumim, ale vim, ze si kamarad do sveho golfa dal sportovni KNfiltr a sice z toho linul hezci zvuk a malinko to tahlo lepe, ale ty problemy co mu to potom zbusobilo za to nestaly :-/ Takze ho rychle menil zpatky... Precejen se tam saje vic sracek nez s normalnim filtrem... to je jasny... Ale taky Golf no... nic nevydrzi ;) Vic nic neporadim, jen tahle zkusenost ;)
21.30, 23. 3. 2008, odpovědětNo ono taky zalezi jakej filtr tam das kdyz tam narves nejakej noname za 200Kč z burzy tak je jasny ze to asi to pravy orechovy nebude... Ja bych sel do nejakyho KN nebo Green... A rozhodne ne filtr ale celej kit... To zvyseni vykonu neni tak zhavy trochu lepe to pojede ale vykonovou zmenu nepoznas mozna tak na zvuku to je parada...
23.04, 23. 3. 2008, odpovědětMam skusenost s sport filtroma to taku ze rozbiehanie bolo kus lepsie, ale uz nad 5000 ot. to nejak stracalo.Ked som dal spet origo filter tak to bolo v pohode.Tahalo az do 7000ot.Spozoroval to aj niekto iny?Ci treba kvalitny sport filter.Neurobilo by to to iste.O narast vykonu mi nejde a, ale ta strata ma stvala.
19.34, 9. 2. 2010, odpovědětzdravim no ja mam benzin AR 156 2.0,sportovni filtr tam mam KN a zda se mi ze krom hlubsiho zvuku me to nepridalo nic,mozna tak dobra pocit ze ho tam mam.....
23.14, 9. 2. 2010, odpovědětMaš celi kit a nebo vlozku v boksu. Přemyšlim nad vlozkou od grren cca 1700 kč.
17.03, 10. 2. 2010, odpovědětjá mám na jednom jen vložku od greenu a je to lepší než originál a na druhym mám komplet kit sání s konusem KN a to je znát hodně. vytáčí se to opoznání rychlejc než jen s vložkou v boxu. obě auta jsou 2,5V6.
17.08, 10. 2. 2010, odpovědětNedelá ten kit velkou melu? Pjekny sportovni zvuk si poslechnu rád ale co vevnitř. Nechám si poradit. Mám sice jenom 1,8TS. ale taky se dá rozparádit. Trochu vic zatahu od spodu by potesilo tak zvazuji naky ten filtr.Na vjetsi upravi nejsou prachy. Doporučte!!!
17.28, 10. 2. 2010, odpovědětta vložka nemá zvuk žádny a ten kit nijak neřve. má to jen hezkej sportovní zvuk a dovnitř není slyšet vůbec nic. určitě bych dal kit a ne jen vložku.
17.32, 10. 2. 2010, odpovědětu verzi 1,8 a 2,0 TS je užita proměnná délka sacího potrubi. Opsáno z reklamniho letáku z 09/1998. Domnivám se že to sáni má svoji funkčnost tak jak je. Pokud se mylim tak proč to konstruktéři na plakátech evropského auta roku 98 vyzdvihují v článku MIMOŘÁDNÉ MOTORI vedle čtyřventilové mechaniky, a dvou vačkovich hřídeli. Asi to mají propočitany jako celek.
16.53, 16. 2. 2010, odpověděthojda filtraři, filtr motoru nepřidá bohužel ani poníka navíc...:-((( ale trošku vylepší průběh kroutícího momentu. :-)) já mám pouze 2.0 benzín, proměnnou délku sání tam rozhodně nemám :-))) prostě jsem koupil sportovní filtr, značku radši neuvádím aby někdo nedostal osypky. umístěno v tom super airboxu origoši, ovšem vstup do něj je náporem vedle mlhovky, při 30km/h je motor opravdu atmosférický!!!! žádný podatmosférický. Pružnost motoru je fakt znát...ale hlavně preventivně čistit škrtící klapku špiní se olejem z odvzdušnění karteru. jo takhle s tím jezdím dva roky dostává kouř, už je stará holka tak žádný šetření...
18.51, 17. 2. 2010, odpovědět