treba pri vymene chladica dat dolu aj naraznik? neviete ake cislo ma chladic na 1,9 JTD r.v. 9/98 ,77Kw, a je pred nim este klimovy chladic ale ten mam dobry. Pripadne kolko vyjde novy chladic, nemusi byt original,alebo od kial objednat? dakujem
8.23, 25. 3. 2008, odpovědětjo musí náraznik dolů potom povolíš horní příčku odděláš hadice povolíš chladič klimy od chladiče vody (nevypouštět klimu) a potom vytáhneš samostaný chladič nahoru cenu nevým ale zkus www.pop-art.cz pokud ho nemají na skladě tak určo seženou mám s nima pouze dobré zkušenosti.
10.41, 25. 3. 2008, odpovědětnaraznik neviem dat dolu, lebo sa neviem dostat k dvom alebo trom skrutkam ktore su v tych miestach z vnutra naraznika kde je klaksom a intercoolerovy chladic. ako sa knim dostanem? a este jedna vec, mam uz dolu ventilatory z chladica a odpojene kable, ked zapnem klucik omylom do druhej polohy alebo budem musiet odtiahnut auto. tak zaznamene RJ chybu motora aj ked nenastartujem?
11.18, 25. 3. 2008, odpovědětmusýš sundat podběhy ale nevým jak je to u tebe já mám 2,5 a tam je nádobka na ostřik. na pravý str. ale je tam šroubek a potm to je pouze nacvaknutý na kolíčkách. sw elektrikou ti neporadím t musej jiný.
12.38, 25. 3. 2008, odpovědět