zdravim vsecky alfisty a potrebam se zeptat zda je lepsi nemrznouci smes v kombinaci s destilkou nebo obycejnou vodou. dik moc mam alfu 1.5mesice takze toho jeste moc nevim
12.55, 15. 11. 2006, odpověděturčitě destilka nemá v sobě žádný vápnik a nebude se ti usazovat kde nemá
15.55, 15. 11. 2006, odpovědětUz z nazvu destilovana voda, vyplyva, ze je destilovana, t.j cista voda, bez akychkolvek prisad, necistot, mineralov a co ja viem coho este.. Takze odpoved je asi jasna :)
8.10, 16. 11. 2006, odpovědětdiky, myslel sem si to, hlavně sem se chtěl ujistit protože tomu tak není u všech aut ,otec má jeep a tam je to právě naopak, všecho jen ne destilku, co já vím proč :), každopádně díky a náhodou nevíte ještě jestli se dá rozdělat PP světlo asi netěsní a přímo uvnitř se hromadí kousky trav a prachu zas toho tam není moc ale zdá se mi že to nepatrně přibývá. díkO.
10.58, 16. 11. 2006, odpovědětNo, já jezdím taky jeepem, leju destilku, a jeep funguje ;-). Fakt si myslím, že destiloanou vodou nemůžeš nic kazit. Voda z vodovodu není všude stejná, někde je vích chloru, někde víc vápníku a podobných usazujících se neřádů a to rozhodně nedělá chladící soustavě dobře.
20.28, 28. 1. 2007, odpovědětG11 alebo G12 podla odporúčania-návodu na obale ako aj v servise sa riedi vodou z vodovodu. Asi sa treba riadiť návodom na obale "v niektorych prípadoch" :)
19.25, 28. 1. 2007, odpovědětTo záleží jak dlouho chceš jezdit. Musíme si uvědomit že chladič je soustava malejch průduchů kudy proudí chladící směs. Jakékoliv usazeniny mají za následek ucpávání těchto průduchů. Když jich ucpeš dostatek, neochladí se ti dostatečně chladící směs a začneš přehřívat auto, zvláště v městským provozu. Co se stane potom si můžete domyslet. Já bych o tom neuvažoval a dal tam destilku.
21.27, 28. 1. 2007, odpovědět