je normalni ze z venku jak je tesnici lista na dverich u okynka nebo guma nevim jak to nazvat .tak ze tama protika voda durch dolu dvernim prostorem ? vyndaval jsem repraky a mel je ze zadu mokre . musi za nema byt ten igelit kterej sem odrezaval ? :( to je blbost ne ? tece u obou prednich dveri
18.53, 27. 3. 2008, odpovědětTen igelit je tam proto, aby ti neteklo do auta. Jinak je mormální, že část vody protéká do dveří a v spodní části otvory zas vytéká.
19.30, 27. 3. 2008, odpovědětTAKZE REPRAKY MUSI MIT ZA SEBOU IGELIT ? SNED HRAJI VONE DO DVRI A PROTO SE ODHLUCNUJI PROTI REZONANCI ATD A TO NORMALNR NA TONTO VSECHEN MATERIAL TECE VODE ? NO NEVIM NEVIM
20.29, 27. 3. 2008, odpovědětNení normální aby byly repráky mokrý a ani k tomu není důvod.Do těch dveří teče,to je normální,ale jen přes vnější gumu,takže se ti voda na repráky dostat nemůže-leda bys je měl hluboký až za sklo-ale to je blbost,protože by jsi nemohl stahovat okýnko.Takže je evidentní,že ti tam stejká voda někudy jinudy.Třeba okolo těsnící gumy okna co je v rámu dveří,nebo máš ucpaný ty odvodňovací otvory dole ve dveřích,pak ti ve dveřích čvachtá a na reprákách kondenzuje vlhkost...ten igelit za reprákama bejt samozřejmě nemusí..
23.46, 27. 3. 2008, odpovědětaha budu to muset rozdelat a podivat se na to . ja je mel totiz uz rozdelany ale nic jdem s zadnou tesnici gumou nedelal tak to nechapu jen jsem mel odelany tapecir ze dveri a igelit co je za nim pres cele dvere ale ten jsem dukladne nalepil zpet. ve dverich nic necvachta .
1.29, 28. 3. 2008, odpovědět