stretol sa už niekto skolisanim otacok iba za jazdy pri vyhodenej rychlosti??????pri stojacom vozidle otacky držia---žiadne kolisanie.vahu ani klapku som necistil absolutne nic robene......
15.20, 29. 3. 2008, odpovědětjj,přesně tohle mi dělá,když vyhodim rychlost houpe se to jako svina :-)
18.13, 29. 3. 2008, odpovědětMne tak isto s tym rozdielom ze ja som menil vahu a cistl klapku.
18.28, 29. 3. 2008, odpovědětMám to samý. Na neutrál a jen za jízdy a škrtící klapka čištěná.
20.55, 29. 3. 2008, odpovědětjo joo joooo taky mi to dela, nejvic kdyz to mastim a pak dobrzduju na semafor... Kdyz stojim, tak se to po chvili srovna...
23.13, 29. 3. 2008, odpovědětMě to taky dělá...mám novou váhu i lambdu a stejně se to houpe, ale po chvíli stojení se to ustálí...Někdy se mi stalo, že jsem to rval a předemnou zabrzdil jeden ocas a když jsem to zaflekoval, tak se mi to tak zhouplo, že mi to chcíplo...mrcha jedna :)
9.27, 30. 3. 2008, odpovědětakože nejak ma to nese*e nech si kolise len ma to znervoznuje.....nejako som na taketo veci haklivka :-)a som si isty tým že že nigde neprisava vzduc hj..este jedine že by bolo treba dat diagnozu????? :-)a vymazat MEMORY........mno nefim
12.17, 30. 3. 2008, odpovědětvymazat to nepomuze. me se taky houpou a porad vyradim ,stojim proste furt. nastartuju tak nic ale za chvilku nahoru a dolu a porad dokola. malo kdy se me stane ze drzi jak mkaji . taky su haklivej ale uz si nevim rady . nekdy me to tak rozciluje jak cekam na semaforu ze drzim nohu na plynu treba na 1500 ot. aby to nedelalo. a nebo tomu slapnu brutalne za krk. uz me to dela pres rok :( pica
12.24, 30. 3. 2008, odpovědětlebo ako som tu pozeral na fora taq som zistil že sa tu riesili vsetky možne variace kolisania otacok...ale nepostrehol som temu kolisanie pocas vyhodenej rýchlosti za jazdy ..taq som nevedel že ci to len mne ale ako taq rozmyslam taq mi to robila aj alfa 1.8TSco som mal predtým.... tiež........nefim proc...........tiež som na to pozeral že co kde ale akosi som na nic neprisiel.... :o)
14.47, 30. 3. 2008, odpovědět