mam alfu 1,9 jtd r.v.98 Dnes sa mi stalo ze som siel a cestou do prace mi v 80km rychlosti zhaslo uplne samo auto od seba,zasvietila kontrolka vstrekovania a uplne sa samo zhaslo,potom som nastartoval a pokracoval v jazde..,cestou z roboty to uz neurobilo.. Co to moze kurna byt,nerad by som bol keby ma to niekde nechalo.. Mam menene rozvody,vstetky filtre,dopravne cerpadlo nafty,tak fakt neviem.. Mozu to byt vstrekovace,alebo co este?Sa mi aj zda ze niekedy nejde tak ako by mala ist ta alfa ze straca aj vykon.. Sa mi zda ze jedine diagnostika pomoze..
15.24, 30. 3. 2008, odpovědět:-DDD a myslis, ze ti nekdo po internetu poradi? internetovi automechanici :-DDDD samo, ze pomuze jen diag. kvuli necemu se ta kontrolka rozsvitila, tak jen zjistit proc.
15.43, 30. 3. 2008, odpovědětvsak ja viem,ja som sa len tak opytal ze ci nevie niekto ze co by to mohlo byt vsetko.. ja som bol nedavno na diagnostike,podobny problem som mal a menili mi dopravne cerpadlo..
16.01, 30. 3. 2008, odpovědětniekto mi povedal ze to moze byt aj vaha vzduchu?co je na tom pravdy?
20.13, 30. 3. 2008, odpovědět