Ahojte, potřeboval bych poradit ohledně vrzavého zvuku vycházejícího z palubní desky někde na straně spolujezdce. Při přejezdu nerovností se mi odtud ozývý takový hodně hlasitý rezonanční zvuk asi od nějakého uvolněného plastu. Zkoušel jsem vymontovat komplet rádio a oddělat středovou konzolu pro větrání a jezdit bez toho, ale dělá to stále - nemůžu přjít na to co to může být. Musí to být někde uvnitř, protože za jízdy jsem (kromě volantu) přidržoval na palubce všechno co se dalo a rezonovalo to pořád. Tipl bych to na oblast někde kolem airbagu spolujezdce nebo někde dál v přívodech vzduchu větrání, ale na nějakou větší demnotáž si osobně netroufnu. Mohli by jste mi prosím poradit, neměl někdo podobný problém? Díky předem.
8.31, 31. 3. 2008, odpovědětPoradí někdo prosím?
18.21, 1. 4. 2008, odpověděttakove to povrzavanicko to ma skoro kazda alfa je to jejich bolest, i kdyz to budete mit 3x rozdelane porad to bude delat,ja osobne to neresim me to vrže jen v zime když topím teplim vzduchem,asi se to nejak nahreje a vic to vrze.nevim jak vam.
19.16, 1. 4. 2008, odpovědětAsi před rokem tu měl někdo podobný problém.Vrzal mu ten kryt pod pravým stěračem když vyměňuješ pylový filtr.
19.31, 1. 4. 2008, odpovědětPročítal jsem příspěvky na tohle téma od ostatních, co s tím měli problém, ale stále marně pátrám. Ten kryt filtru to v mém případě určitě není a teplota vzduchu na ty rezonance taky vliv nemá. V interiéru od přístrojové desky už znám pár vrzavých zvuků, ale toto je něco úplně jiného než třeba zvuk uvolněného obložení kolem sloupků předního skla. Jak říkám, vychází to někde jakoby mezi airbagem spojujezdce a středovou konzolou,někde v hornější části palubky, nějaký plast tam musí být hodně uvolněný. Podle zvuku bych to tipl spíš ale na nějakou hodně malou a možná i tenkou součástku. Na ostatní pazvuky už jsem si zvykl, ale tohle mně vážně dost štve....
5.34, 2. 4. 2008, odpovědětJeště jsem zapomněl jméno - Martin :)
5.36, 2. 4. 2008, odpovědětTak problém je vyřešen :-) Nakonec to nebylo z palubky, ty zvuky dělala páčka pod sedadlem spolujezdce, kterou se nastavuje vzdálenost sedadla. Uložení jsem nastříkal WDčkem a je to OK. Tak kdyby jste někdo hledali zdroj zvuků, může to být i toto.
6.32, 7. 4. 2008, odpovědět