moja alfa ma vobec neposlucha,tazko startuje,nema vykon aky by mala mat a hlavne to ze zacala zhasinat.Idem na nej a z nicoho nic zhasne motor,zasvieti kontrolka a koniec,som uz hotovy z toho.. Mam alfu 156 r.v.98 1,9jtd a uvazujem uz o jej predaji,stale ma jeduje..,uz som tam pomenil vsetko mozne co sa dalo..
15.17, 31. 3. 2008, odpovědětproblem je v tom,že sis koupil Alfu
15.33, 31. 3. 2008, odpovědětfikl aj ja si myslim,uz o tom uvazujem aj ja.. kupil som ju a dal som do toho auta uz 40tis na opravy a to neni uz mozne.. a stale to nejde,hotovy som z toho auta co to zerie penazi a to nevravim o tom ze tam podvozok uz odchadza..
15.35, 31. 3. 2008, odpovědětA nebude to tím že je to ojetej starej krám?
15.42, 31. 3. 2008, odpovědětchytraci zasrani bezte do hajzlu , me pripadate jak buzeranti. to je tim ze je to alfa .to je tim a blablabla . si dejte nekde sraz a na¨nem se ojedte . blbecci. by me zajimalo co mate vy za auta .
17.24, 31. 3. 2008, odpovědětno ja mam alfu 156 r.v.12/98 1,9jtd to auto sa mi neskutocne paci..,je v takej cenovej relacii v ktorej nekupis urcite nic krajsieho.. no len mam ten problem ze je to proste alfa a natrafil som proste na auto ktore sa mi s kupou nevydarilo,proste tam stale davam peniaze len..
17.30, 31. 3. 2008, odpovědětNazdar Tome, já se tě nechtěl dotknout. Pokud na rozhovor nemáš náladu tak to tady nekaž. Mamka ti dá cukřík.
17.52, 31. 3. 2008, odpovědětChtělo by to spíš poradit jestli víš jak na to a ne jenom rejpat.S tím si běž 57.116. do parlamentu.Láďa je už takhle nasranej aty ješte prudíš ale pamatuj :Každýmu se všechno vrátí . čauky.
21.39, 31. 3. 2008, odpovědětnjn sis mel pri koupi davat vetsi pozor to budes mit asi nalitane hodne km u jtd motoru se hodne ztaci km aby se to lepe prodavalo, a hodne je to o predchozich majtelich jak se o auto starali
21.57, 31. 3. 2008, odpovědětKolik máš podle diagnostiky najeto? Pokud jsi z okolí Brna tak zajeď do servisu na Lipůvce tam ti to dají dohromady. Výborné jednání, profici a slušné ceny. Nechal jsem si měnit Variátor a za práci jsem jim dal 500 Kč a byl jsem spokojený. To auto se nesere že je to Alfa, ale spíše že má asi hodně najeto. Pokud má jakékoli auto nad 200 000KM tak budou postupně odcházet různé součástky. To že spatně startuje můžou být špatný vstřiky, že namá výkon třeba vadné turbo a dalších mnoho jiných závad, to chce profíky. Držím palce. Radim.
11.21, 1. 4. 2008, odpovědětMám známého který má mercedes, najeto 100 000Km a zadřel se mu motor a to byl disel. Prostě podělat se to může, ale časem musí, Mercedes nebo Alfa. Bohuže Alfa dostává velice často strašně zabrat protože s tím někteří jezdí jako se super sportem a ono to má stejné součastky jako ostatní auta elektronia Bosch a tak dále ty součástky se rychleji opotřebovávají. Například kduž si koupí někdo Alfu se 150 000Km bez servisní knížky, tak je velká pravděpodobnost že 100 000Km bude stočeno. No a auto které má 250 000 je jenom na poravování no a když s ním budu jezdit jako s Ferari tak co se asi s vyklechtaným motorem stane. Tak Láďo ať to dáš konečně dohromady za co nejměně peněz. Radim.
12.16, 1. 4. 2008, odpovědět