prosim poteboval bi som radu na mojej alfe 156 2.0 ts rok vyrobi 1998 sa roztrhol rozvodovy tak som menil bentyly voditka tesniace kružky zdvihatka a bolo všetko OK ale po čase začina zase klepať ale len niekdy zaleži jak je auto odstavene či hre alebo dole brehom potom aku ma teplotu ked je studene uplne tak pohoda sitič ale jak sa zohreje na 50 tak otačky klesnu a začne trošku poklepavať ked sa vozim žiadne vytačačky a zastavym tak je to uplne pohode ale ked dlhšie stoji na volnobehu tak to znovu začina mam podozrenie na olejove čerpadlo pretože su zdvihatka hydraulicke či nahodou nema mali tlak a preto klepe ked mu pridam tak je ticho vo variatore to asi nebude poradte neviem si stym rady prosím
16.59, 1. 4. 2008, odpovědětskus pozrieť či ti na volnobehu nepreblikava mazanie ak ano tak je slaby tlak oleja a vybité hlavné loźiská na Kluke
19.31, 1. 4. 2008, odpověděthm na kluke nieje nič a kontrolka nepreblikava vobec je to OK ten zvuk ide z hlavi a motor ma najazdenych 100000 km ked to neklepalo motor bol ako novy nič ani nezatukalo
21.23, 1. 4. 2008, odpovědětinač alfi a kontrolky mazanie to je len na okrasu velky problem u alfi kontrolka svieti ked tam nieje žiadny tlak
21.24, 1. 4. 2008, odpovědět