Prosím o radu,asi před měsícem jsem nenastartovala svoji alfu.Automechanik vyndal startér a nechali jsme ho opravit u velmi zkušeného autoelektrikáře.Vyměnil pouzdra a cívku,jinak vše ostatní bylo v pořádku.alfa potom normálně startovala až do pondělka,kdy mě nechala na parkovišti.Zase nešla nastartovat.Auto mi přivezla odtahovka.Druhý den ráno jsem šla zkusit,jestli nejde nastartovat a stal se zázrak,alfa normálně startovala.Na radu autoelektrikáře jsme nechali znova přezkoušet startér,ten je naprosto v pořádku.Jelikož mám čtrnáctiletého syna po vážné nemoci a velmi špatně chodí,mám strach,aby nás alfa někde nenechala.Nevíte někdo prosím,kde by mohl být problém?Všimla jsem si,že když se s autem trochu hne,tak potom startuje.Děkuju za pomoc.
12.38, 2. 4. 2008, odpovědětNajprv daj prekontrolovat ukostrenie motora proti karoserii. To by mohla byt jedna s chyb. Malo by to byt niekde pri prevodovke.
13.03, 2. 4. 2008, odpovědětJak se to projevuje? Cvakne ve startéru, ale netočí. To by mohly být ulíky. Také souhlasím překontrolováním uostření motoru. Měl jsem podobný problém.
14.22, 2. 4. 2008, odpovědětUhlíky jsou v pořádku,ten startér byl už dvakrát prohlížený. Dám překontrolovat ukostření motoru,jinak už fakt nevím,co s tím.Moc děkuju za rady.
16.43, 2. 4. 2008, odpovědětMam stejnej problem. Auto toci ale nechce naskocit, ale kdyz odpojim na nejakou dobu baterku nebo s autem pohnu tak vetsinou naskoci.. Dela to i kdyz je motor studenej nebo zahratej.. uz tu na to par temat bylo, ja jen doufam ze to neni nic vaznyho.. Uz jsem spravoval spatny ukostreni, kdy mne zustal svitit klicek a auto skytalo a nechtelo chytit.. jenze ted nesviti, obcas mi zustanou svitit i vstriky, ale vypada to ze ta kontrolka s tim nesouvisi.. Diky za vsechny rady
23.21, 19. 10. 2008, odpovědětJestli nestartuje po zahřátí,tak pravděpodobně snímač otáček.
11.22, 20. 10. 2008, odpovědětDiagnostika zjistila spatny snimac otacek a dve chyby na lambde, ale za tepla prave startuje, za studena i kdyz motor trosku schladne tak to ma problem.. porad toci a nic, ale kdyz to rozzducham tak se na dvojku chyti hned.,. mozna by to mohla byt i baterka, uz ji mam celkem vymlacenou..
13.41, 21. 10. 2008, odpovědětvyměň snímač otáček není drahý na JTD stojí cca 650Kč a na benzín 1000Kč.Ty takto často zlobí. Nebo se na to můžeme podívat máme servis na AR. Kdyžtak napiš na mail, nebo volej 774 817 943
13.58, 21. 10. 2008, odpovědět