Mam 156SW 2.4JTD 2001 a zadok je nejako moc nizko. Lem blatnika je 63cm nad zemou. Pruziny maju dlzku 26cm, ked mi prislu udajne vyssie dobierkou, namontovali sme to a zadok bol presne rovnako nizko. Teraz mam v ponuke pruziny z 156 2.0TS sedan 1999 tie maju dlzku 33cm co by bolo super len sa chcem spytat ci to tam pasne, priemerom ...Dakujem
12.39, 4. 4. 2008, odpovědětPriemerom by to pasnut malo,ale su to pruziny z vozu co nema sportpaket. Ty si chcel na sp,tak som ti poslal take,svoje si predtym nemeral,ja som ti povedal kolko cm som mal ja.Preco mas ty o dva menej,nechapem. Skus tam dat tie zo sedanu a moj nazor je ze zadok bude vysoko a auto bude stat ako koza. Co je vlastne zle,skrtas zadok po zemi?
0.56, 5. 4. 2008, odpovědětAhoj Jaro.Neviem kde je chyba, ale zadok uz aj pri jemnom prepruzeni ide takmer na dorazy co su na tlmicoch. Nehovoriac ze by som nabehol na nejaky "hup" tak by sa zadok odrazil od dorazov a keby niekto sedel vzadu tak si treskne hlavu o strechu.Koleso ma strasne malu drahu pruzenia a potom tlmic dosadne na doraz a zastavi sa to. Myslim ze ak by som tam dal vyssie o 7cm tak pri stlacenom stave by to bolo niekde okolo 5cm co by bolo akurat. Co si myslite o tom? Dik
9.28, 5. 4. 2008, odpovědětA jaky tam mas tlumice?
10.37, 5. 4. 2008, odpovědětmne toto robili zadne tlmice ked boli vytecene. Ked prejdes cez nejaky hup,ta kopacka co vzadu dostanes nieje doraz tlmica,ale netlmeny navrat,to je pravdepodobnejsie. Medzi tvojim a mojim je teraz rozdiel max.2cm,keby to bolo dostatocne tuhe,myslim tlmic,tak ziadne kopance byt nemozu,nemas auto na zemi. Neviem ale uz ci nemas nove tlmice. Napis co presne tam mas,nech som viac v obraze.
17.44, 5. 4. 2008, odpovědětTuhost tlmica neovplyvnuje svtlu vysku vozidla. Tlmice su uplne nove, aj ked je pravda ze asi nie su na Sportwagon. Ahoj
21.26, 5. 4. 2008, odpovědětNie,tuhost svetlu vysku neovplyvnuje. Myslel som ten kopanec,ze by to robil vybity tlmic. A s tlmenim myslim to suvisi. A ked tam nemas tlmice zo sportpaketu,moze to byt rozny rad veci. Tlmic samotny urcite svetlu vysku ovplyvnuje,a to tym v akej vyske je navarena miska ktora drzi pruzinu. Sam som to zazil,viem o com pisem,premeriaval som asi 6 druhov tlmicov. Ale ked nemas ziadne udaje,a nemas s cim porovnavat,tak mas len moznost skusat.
6.59, 6. 4. 2008, odpovědět