caute, mam otazku, ci by som z tychto tu mohol pouzit tu najlacnejsiu :) http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0
18.38, 4. 4. 2008, odpovědětPoužít můžeš cokoliv,ale nebude pracovat tak jak má.Vůbec nejlepší je použít jiný svíčky,jinou váhu vzduchu,jinou lambdu a pak nadávat jaká je to jebka italská,jak to cuká,netáhne,žere a sere se....
19.05, 4. 4. 2008, odpovědětnever tomu . .u lambdy je to uplne jedno, maji stejne rozsahy ... rozlisuji se pouze na skokove a plynule... lambda se vybira pouze podle zavitu, aby ti pasovala.
19.20, 4. 4. 2008, odpovědětTřeba máš pravdu,ale stejně bych koupil origo bosch co tam má bejt podle čísla..Máš pak jistotu,tak nějak..I když i nová může bejt vadná.U bosche žádná vyjímka..Já jsem koupil tyhle věci originál a všechno šlape,žádnej problém..Ono pak když se vyskytne nějaká závada a plno věcí tam je bůhví z čeho,tak se i závada dost špatně hledá..
19.29, 4. 4. 2008, odpovědětzrovna lambda , plus velka spousta dalsich cidel a stavovych prvku , jde krasne promerit ... akorat se tomu musi holdovat a ne jen vymenovat a ducharit :-D
22.14, 4. 4. 2008, odpovědětPrávě,ale každej ty možnosti nemá a nerozumí tomu a ještě tam dává pochybný díly..Pak je to těžký..my lambdy proměřujeme osciloskopem.Ale to je každýho věc,co si tam dá..jen můj pohled..takovej rozdíl v ceně není.Navíc tam není konektor a když bude ta lambda zlobit,špatně se relamuje..
22.40, 4. 4. 2008, odpovědětChcem sa spytat. Idem kupit alfu ale je tam problem asi s lambda sondou ked je motor studeny tak ma nepravidelny chod ale po minute sa to spravi a ide normalne. A taktiez pri prudkom pridani plynu ked je vozidlo v zabere tak s nim zaskube. Majitel mi povedal ze to daval na pc a napisalo ze lambda sonda. Aky je vas nazor a kolko tato lambda sonda stoji. Dakujem za radu
23.54, 4. 4. 2008, odpovědětneresil toto update SW v ECU ?
7.35, 5. 4. 2008, odpovědět... protoze puvodni SW mel problemy prave pri studenem startu s hodnotami z lambdy - ty byly ve velkem rozptylu. na druhou stranu - mam taky 1.8 a SW mam puvodni - zadne problemky
7.36, 5. 4. 2008, odpovědět:) diky
22.28, 4. 4. 2008, odpověděta je to 156 rv 98 1.8 ts 106kw nabehanych 163000KM
1.08, 5. 4. 2008, odpovědět