Chcem sa spytat. Idem kupit alfu ale je tam problem asi s lambda sondou ked je motor studeny tak ma nepravidelny chod ale po minute sa to spravi a ide normalne. A taktiez pri prudkom pridani plynu ked je vozidlo v zabere tak s nim zaskube. Majitel mi povedal ze to daval na pc a napisalo ze lambda sonda. Aky je vas nazor a kolko tato lambda sonda stoji. Je to rok 1998 1.8ts Dakujem za radu
11.47, 5. 4. 2008, odpověděttak choď z majiteľom do autorizovaného servisu a na vlastné náklady si daj tú alfu skontrolovať , nie len lambdu ale celú...aj keby si mal dať 2000 Sk tak ti to stojí za to ako potom ľutovať, že aký šrot si kúpil...spýtaj sa čo všetko na nej treba vymeniť aby bol tip -top a buď ju nezoberieš,alebo ti majiteľ pôjde s cenou dole,aby sa ti to oplatilo...majiteľ povedal, že vraj bla,bla,bla tomu never :)
12.31, 5. 4. 2008, odpovědětono cena je uz tak vynikajuca... auto vyzera super je to 2 majitel, on vravel ze s tym jazdi rok a neriesil to. Tak neviem. Auto ide normalne akurat pri tom studenom starte a prudkej akceleracii. Na volnobeh nekolisaju otacky ani ked pridam. Cena na to vozidlo je 62000kc a je fakt pekne na alu. Ale ze vraj s tym jazdi manzelka a on ma golfa a uz im netreba to auto. Tak neviem.
12.46, 5. 4. 2008, odpovědětA on ju vraj kupil pred rokom od nejakeho kamarat uz vtedy za dobru cenu...
12.47, 5. 4. 2008, odpovědětto bych koupil... Me to dela taky... Ne nejak dramaticky, ale dela... Az vysvytne slunicko chystam se vymenit vsechny filtry, vycistit vahu, klapku a kdyz to bude delat i potom, tak to teprv zacnu resit :) KUP TO!
12.50, 5. 4. 2008, odpovědětporadtte...
18.44, 5. 4. 2008, odpovědětja mam tiez chybu v lambde ale prejavuje sa to zvysenou spotrebou ked je motor studeny-ale treba to cele pozriet a samozrejmne zainvestovat.
8.52, 6. 4. 2008, odpovědět