Ahojte! Dnes ráno mi došla na mojej AR 156 1.9.JTD 77kW nafta. Samozrejme sa rozsvietila kontrolka vstreku. Dolial som cca 9L nafty, začal štartovať a nič. Do filtru sa nafta natlačila, aj z prepadu valila nafta. Točil som až kým som nevybil batériu. Mal s tým už niekto skúsenosť. Za radu vopred ďakujem.
14.41, 7. 4. 2008, odpovědětTočenim starterem palivovou soustavu neodvzdušníš!! S osobakem ,ale nemam zkušenost. Na čerpadle(vysokotlakým) by měli být odvzdušnovaky to samý na palivovým filtru. U traktoru nebo nakladaku s klasickým čerpadlem stačilo odvzdušnit dopravní větěv (filtry a čerpadlo). Vysokotlakou větev (vstriky) jsme odvzdušnovali jen při jejich výměně kvuli možným nečistotam v trubkách. To už se starterem točit musí. Pokud jde z přepadu nafta bez bublin tak to musí do 10 otaček motorem chitnout.
15.32, 7. 4. 2008, odpověděta z prepadu kde?
19.13, 7. 4. 2008, odpovědětAhojte! Po namontovaní nabitej batérie mi stále neštartuje. Nedávno som menil snímač kluky aj vačky. Je ešte niečo, kôli čomu to nechce naštartovať. Stále mi svieti kontrolky vstreku. Myslím, že v pal. systéme už nie je vzduch. Za radu ďakujem.
11.28, 8. 4. 2008, odpovědětMožná bude stačit vymazat paměť závad.
9.19, 9. 4. 2008, odpovědětEšte stále neštartuje. Práve idem na diagnostiku, takže uvidím či to niečo napovie.
14.50, 9. 4. 2008, odpovědětPráve som prišiel z diagnostiky. Vypísalo to nízky tlak paliva(testnost), ale nenapísalo vadný snímač tlaku paliva. Mechanik mi povedal, že keď mi došla nafta, automaticky to zaznamenal snímač tlaku paliva. Túto chybu mi vymazal z registra, takže zhasla aj kontrolka vstreku. Ale auto aj tak neštartuje. Som si istý, že mi predtým došla nafta.
17.28, 9. 4. 2008, odpovědět