JE TO 2.0 TS 1999 ., došiel som na benzinku povysávat auto,a ked idem preč .,štartér točí ale motor nenaskočíí .,kontrolky mi svietia tak ako majú .,nechápem čo sa stalo.,...jedine čo som si všimol ze ked otočim klučikom ked sa rozsvieti kontrolka vstreku tak uz nepočujem ako táhá ale kontrolka potom normalne zhasne ., je mozne ze mi nenatiahne benzin ?
17.19, 12. 4. 2008, odpovědětMěl jsem stejný problém nebylo to sice u Alfy, ale přece... Povysával jsem auto a nešlo nastartovat. Hrabal jsem se v tom dva dny, pak jsem zjistil, že jak jsem vysával tak sem drbl v kufru do kostry (kabelová očka na šroubu), a jelikož ten šroub byl málo dotažený, tak se přerušilo ukostření a tudiž to auto, resp. palivové čerpadlo nejelo. Rozdělal jsem půlku auta, ale nakonec jsem na to došel. Taká prkotina...
19.43, 12. 4. 2008, odpovědětnedrbnul jsi pod sedadlem ridice na odpojovac paliva
19.57, 12. 4. 2008, odpovědětPRESNE TAK MALI STE PRAVDU .,TEN GOMBIK POD SEDADLOM MI ZABLOKOVAL PRIVOD PALIVA., dakujem za rady ., vobec som netušíl ze taký gombik tam je ., takže problem vyriešený ., alfa uz ide :D
11.54, 13. 4. 2008, odpovědět