Prosim o jakeko-li info o tomto vyrobku a reakce s vozem AR 156 1.8TS pokud nekdo ma zkusenost prosim aby se podelil. V kvetnu jdu na montaz a mam z toho trochu strach jestli to neni nijak velky zasach do elektriky atd???Diky
20.26, 14. 4. 2008, odpovědětZdravim ta, robim vo firme ktora montuje dialkove starty,...ale do alfy sme to este nerobili. Prave by sa mi mala niest alfa zo svajciarska, a do tej to urcite davat budem... Videl som inzerat na alfu ktora mala dialkovy start, taze nemal by s tym byt problem. Mal by som mat k dispozicii nejake schemy... Zasah do elektroniky do nieje as taky velky...tam toho netreba vela napajat...:) Najvacsi problem je s centralom v kazdom aute, ak sa pride na to, nebude s ostatnym problem... Ak budem mat daco nove ozvem sa, ak ty..tak sa ozvi...dik Caf, Maro.
21.48, 14. 4. 2008, odpovědětUrcite se ozvu a ty kdyby neco noveho tak se taky ozvy.Diky. Nekdo dalsi??? Jdu Na montaz az 5.kvetna.
8.08, 15. 4. 2008, odpovědětZdravim, no atk co ako to faxci s magicarom ??? Zacnem merat kably ??? Nejake skusenosti ako to slape ? Dik, Maro.
21.26, 12. 5. 2008, odpovědětMagicar je v pohode ja ho mam v AR 156, zasah to nieje velky, prepojenie s centralom je to najmensie, ak ti mozem poradit jedine co potrebujes je zohnat kvalitneho cloveka co sa tomu rozumie a kvalitne namontuje, daj si aj zalozny zdroj, zalohovat blinkre ... atd, jedine co som nedal je dialkovy start.
22.12, 12. 5. 2008, odpovědětAhoj budu tam ted v patek taky nechavat montovat alarm Kopel 8000-!s dálkovým startem a rikaly ze jen musi dokoupit krabicku ktera obejde imobilizer jinak ze je to ok
22.19, 12. 5. 2008, odpovědětZdravim, neskusal som este kde je co a na co sa napojit, chcem sa opytat Martin, ci vies z pamati kde najdem ovladacie kable na central, prechodka z dveri?, jednotka pod platom? Budem urcite davat Magicar 100AS, len mam este prednejsie veci na plane, dik.
22.24, 13. 5. 2008, odpovědětAlebo ti to napisem, bledo modry pozicia c. 15 pre zamykanie na 18 spinovom konektore umiestnenom na riadiacej jednotke za odkladacim priestorom na strane spolujazca a biely na odomykanie pozicia c. 16
13.25, 18. 5. 2008, odpovědětZdarec.. Uz rok pouzivam magicar 9000 s dial. startom a uplna pohoda. Je to skvela vec aj alarm.. Hlavne v zime ked si nacasujes start a vyhreje ti pekne afto.. V lete zas necham klimu pustenu a tiez to pekne vychladi..
13.35, 18. 5. 2008, odpovědětTrosku mi iba na zaciatku robilo problem zvyknut si na ten rezervacny rezim ktory sposobuje to ze ked zastavis a vyberies kluc zo zapalovania tak ti bezi stale motor.. vypne sa sam az po otvoreni a zatvoreni dveri.. Je to preto aby si nezaradil rychlost..
13.37, 18. 5. 2008, odpovědět