ahoj!mam aulfu 156 1.9 jtd s 2 zonnou dig klimou.mam na nej taky problem ze mi strasne malo chladi! moze to byt aj tym ze je tam malo chlad zmesy? vopred dakujem
20.38, 15. 4. 2008, odpovědětMnožství chladiva, stav kabinového filtru, stav filtrdehydrátoru, stav kompresoru, stav výparníku, toto je třeba zkontrolovat. A samozřejmě rovněž diagnostika teplotních čidel klimatizace.
20.49, 15. 4. 2008, odpověděttak teda najlepsie bude ked to hodim do servisu a tam mi hadam povedia.alebo sa nedoplatim a klima bude stale na figu! dakujem
21.02, 15. 4. 2008, odpovědětaj mne to malo chladi skusal som tklimu pušťať aj bez peloveho filtra nech to me väčši prietok vzduchu k vyparniku ale nepomohlo to a kde najdem ///stav filtrdehydrátoru /// čo je kde to je ako skontrolovat stav vyparnika ???????
22.00, 17. 5. 2008, odpovědětAhojte...ako je to vlastne s automatickou dvojzonovou klimou...mam na mysli nastavenie do automatickeho rezimu (udrziavanie teploty)? Ked zapnem "Auto", tak sa rozsvieti kontrolka klimy a stale chladi. Ked vypnem "Auto" a nastavim teplotu napr. 17C (vonku je 22C), tak sa nic nedeje...ventilator fuci stale rovnakou intenzitou (napr.na 50%), z vyduchov nejde studeny vzduch...no proste ziadny rozdiel. :o(( PS:Prirucku mam bohuzial v taliancine, tak sa v nej moc nedocitam k tejto problematike. :o/
7.59, 19. 5. 2008, odpovědětMoj nazor je ze pokial nemas zapnute "Auto" cize udrziavanie nastavenej teploty,tak sa to chova len ako obycajny otocny gombik na kazdom kureni,aj ked cislo tam nastavene mozes mat. Akonahle das automatiku,tak ti bud prikuri alebo ochladi. Tak funguje stary system. Aspon dufam.
11.07, 19. 5. 2008, odpovědět