mam 166 a pred tyzdnom som bol na geometrii lebo som trochu buchol do obrubnika PP kolom. auto jazdilo stale dobre ale pre istotu som to dal prekontrolovat a nastavit na laserovom pristroji no a odvtedy sa citim ako keby som sa vozil na Wartburgu zadok lieta zo strany na stranu. mhol to ten chuj sprosty dojebat lebo vzadu steloval odklon kladivom ked povolil rameno uchytene o kasnu.
22.07, 15. 4. 2008, odpovědětNo odklon sa myslim na alfe156 neda nastavit, nevim co tam robil s kladivom.
22.37, 15. 4. 2008, odpovědětSwarz mas pravdu odklon sa na alfe 156 neda nastavovat na zadnej naprave na sto percent! ale citaj poriadne cobbra myslel na 166 a to neviem ani ja ako to tam funguje
22.43, 15. 4. 2008, odpovědětNo a to nevedel ani ten mechanik co to nadstavoval a mal k tomu aj soft ako kde co ma potocit atd no a predok je tiez totalne v pici lebo ked pridem do vyjazdenych kolaji tak mam co robit aby som to ukociroval.1200 sk som vydrbal do kanala.
23.03, 15. 4. 2008, odpovědětNo s geometriou je vzdy problem.. Ja som za dva roky robil v roznych servisoch geometrie a vsade mi to nastavili akoze podla pocitaca a ze viac sa neda.. A predne gumy zralo pekne.. Teraz pred zimou som to nechal priamo v Alfe a chlapik mi konecne zrovnal aj volant a ked som teraz menil na letne, tak zo zimnych nic neubudlo :) Otestujem to este na letnych a ked ano, tak geometriu iba u profikov co sa v tom vyznaju.. Mimochdom, u nas v KE v Alfe je geometria za cca 800 Sk, tak tych 1200 nechapem... nakopal by som ich do guli, smejdov.. :)
8.06, 16. 4. 2008, odpovědětV 166-ke a tlmice mam ok.
21.40, 16. 4. 2008, odpověděttiez som daval robit geometriu na 166-ke,v predu neni odklon iba vzadu a ked ti to plave tak to dajaj na test podvozku a pekne uvidis co tamje spatne akurat sa chstam vymenit komplet vsetky ramena aj tlmice.tiez mam podvozok total KO.
21.48, 16. 4. 2008, odpovědětslusny plavani taky dokaze u 156 zajistit spatny ET rafku, to pak jakykoliv hrbol , nerovnost slusne cuka volantem .. auto pak jakoby nejede rovne, ale porad se staci podle nerovnosti ... proste ty sily pusobi trochu jinam nez na osu zaveseni
21.57, 16. 4. 2008, odpovědět