Zdravím, pokud někdo máte podobnou zkušenost, byl bych rád za každou radu. Z ničeho nic mi najednou nefungujou směrovky, ventilátor, stahování oken, klima, dálková světla. Vše ostatní jde normálně. Pojistky jsou OK. A taky bych nerad zbytečně vyhazoval kupu peněz v servisu. Díky moc za vaše reakce. Petr.
23.05, 15. 4. 2008, odpovědětA co tak nejake rele? Napr. hlavne rele a rele ventilatora su pri motore pri baterii.. Myslim, ze su rovnake, tak skus povymienat, prip. premerat...
8.00, 16. 4. 2008, odpovědětMám stejný problém a zjistil jsem, že to dělá spínací skříňka. Teď jen nevím jak to opravit, nová je drahá a pak ještě nevím jak to bude s klíčem. A jak dopadla tvoje Alfa?
15.40, 17. 5. 2008, odpovědětje to spinacia skrinka ked ju vymontujes strc do nej kluc daj ho do prvej polohy a potom sa ti odisti taka zapadka je tam taky kolik a rozoberes ju su tam ohorene kontakty da sa kupit len ta spinacia cast a ta by nemusela byt as taka draha
16.30, 17. 5. 2008, odpovědětNa ePERu je jen celá spínací skříňka. Nevíte někdo kde se dá sehnat jen ta spínací část a jestli není shodná s jiným vozem koncernu FIAT?
14.23, 18. 5. 2008, odpovědětahoj mam ten samej problem..jak jsi to opravil dik...
0.26, 9. 1. 2012, odpovědětzdrávím mám problém s elektriku nefunguju mi predne okna hmlovly nesvietia mi brzdne svetla a spiatockyviete poradit ?????
23.37, 24. 8. 2013, odpovědětzdravim mam ten sami problem zistil som ze jeden kabel od spinacej skrinky je horuci chcem sa opitat kam idu kable od spinacej skrinky ku rele alebo k poistkam
20.32, 7. 4. 2015, odpovědětNejdou mi stěrače, stahování oken a ventilátor, pricina
22.00, 23. 6. 2022, odpovědět