mam alfu 156 1,9jtd mam taky problem ze idem a za jazdy mi auto hocikedy zhasne,raz ide aj 300km bez zhasnutia a raz mi zase behom 20km zhasne 3 krat,neviem si s tym uz rady.Bolo mi menene dopravne cerpadlo,snimac na hriadeli kluke,rozvody,palivovy filter a kopu inych veci.. Prave som doviezol auto zo servisu lebo som tam bol dat reklamovat vymenu toho dopravneho cerpadla,myslel som ze to robilo to.. Povedali ze je to ok ze bola spinava nadrz tak ju vycistili a mam to odskusat,no mne sa to vobec nevidi,vsak budem skusat,ale podla mna bude problem este v niecom inom,neviete co by to mohlo byt,ja uz fakt neviem..
9.44, 16. 4. 2008, odpovědětmne to robilo to iste....problem mi vyhodilo na diagnostike ze snimac otacok kluky. kupil som novy a teraz je to OK.
10.44, 16. 4. 2008, odpovědětTed jsem to taky resil, vymenil jsem DRV ventil na cerpadle a bylo to O.K. zase to zacalo tak po pul roce delat a vymenil jsem snimac tlaku co je na railu. A je to O.K. aji to rychleji nastartuje.
11.37, 16. 4. 2008, odpovědětnáhodou nevíš co stáli ty snímače?já taky když jí dám napít tak mi chcípne a trvá tak 10.min. než naskočí a je pravda že startuje dlouho než chytne něco mi říkali že mám obrovský tlak na reillu.dík.2.4jtd.
15.16, 16. 4. 2008, odpovědětnoo mne to akoze vycistili a zatial to ide,no neviem do kedy.. a to startovanie mam aj ja strasne dlhee.., no a ten snimac na hriadeli mam meneny ale ten nejaky DRV ventil som nemenil ani neviem co to je a ani snimac tlaku na railu neviem co to je,kolko to stoji?
7.10, 17. 4. 2008, odpovědětmne robi to iste, ked to prudsie zoslapnem tak pri 3000ot bud zhasne alebo sklbne a ide dalej. Pri predbiehani ozaj parada. Zaujimave je, ze na volnobeh to nerobi iba pri zaradenom stupni. Dnes sa mi dokonca aj odpojila hadica priamo z cerpadla z nadrze a nafta sa liala kade tade. Za normalneho stavu ked je pripojena tak ju ani nie je mozne stiahnut dole tak silno to drzi, iba ak sa stlacia tie dva jazycky co ju drzia pripojenu, nechapem tomu. Palivovy filter je novy, aj cerpadlo bolo precistene. Kontrolka stavu paliva tiez ukazuje nejako divne, raz zapnem spinacku stvrt nadrze vypnem zapnem a uz je prazdna. Inak 2,4 jtd ,rv1998
23.35, 7. 9. 2008, odpovědětcaute, mne to robilo to iste tyzden to bolo v alfe a na koniec to boli striky. robilo to pri prutkom zoslapnuti plin. pedala
9.28, 8. 9. 2008, odpovědětčau mam alfu 1.8 t s 106 kw mam ji sice v benzinu ale děla mi to totež za studena nastartuje vždy ale když jedu tak sem tam prostě z ničeho nic zhasne musim chvili počkat a pak zase naskočí co to muže dělat nevite někdo???
16.51, 8. 9. 2008, odpovědětJa som bol na aj diagnostike a ako jedina pevna zavada ostala vaha vzduchu, chlapik vravel ze na 99percent mi to zhasina kvoli zlym hodnotam z vahy. Kupil som teda novu vahu a som tam kde som bol, zhasina to rovnako ako predtym.
21.03, 16. 9. 2008, odpovědět