Ahoj alfisti, chci se zeptat zda někdo netuší čím by mohlo být, že mi alfa jede bez problémů pokud ji tak nějak držím v normal otáčkach. Když se, ale tahnu za někým cca 10 km na čtvrt plynu a jen tak lážo plážo, tak nepatrně pocukává a po sešlápnutí plynu mi v otáčkách tak na vteřinu přestane jet a je taková línější. dostane se to do fáze kdy mi kolikrát i chcípne. Chvilku počkám pak zase naskočí a jede dál. Nemůže na to mít vliv EGR ventil nebo váha vzduchu? Vstřiky mam o.k. a DRV ventil novej. 2.4 JTD
18.40, 16. 4. 2008, odpovědětčau než začneš z řádnou diagnostikou vyměnil bych palivový filtr a vyčistil palivovou soustavu dobrým aditivem od nečistot a vstřikovače od usazenin uhlíku.Pomalé vstřikovače a zanesená palivová soustava způsobují závadu která se u tebe projevuje já používám aditiva od STP a naprostá spokojenost.
21.45, 17. 4. 2008, odpovědětCau ja to tedka taky resil, byl spatny snimac tlaku v railu, zajed na diagnostiku. pokud mas cestu tak www.ksautoservis.wz.cz
0.00, 18. 4. 2008, odpovědětAhoj Bárte chci se zeptat jak dopadl tvůj problém? má AR dělá to samé. Díky
15.36, 25. 7. 2008, odpovědětAhoj jak ti to dopadlo?co tam bylo za zavadu?mám stejny problém tak at vím na co mrknout dík.
7.42, 2. 6. 2013, odpovědět