Caute, mam alfu 145, r.v 2000, 1.9 jtd 77 Kw. Vcera ked som isiel startovat, nechal som nazavit, rozsvietila sa mi kontrolka vstrekovania, nastartoval som, zhasla a ako nahle som pridal plyn zacala svietit zas a ako som zaradil jednotku, auto nemalo vobec tah, dal som dvojku - na podlahu a rozbiehalo sa to strasne pomaly ako keby turbo nema, motor ide nepravidelne, ked dam na podlahu, raz ide ako ma, raz trhá, fakt neviem co s tym moze byt, PROSIM PORADTE PS: Vcera som pozeral poistky, ktore su na vodicovej strane(len som chcel vidiet kade idu kable do motora, lebo tadial chcem tahat kabel na zosilovac) a opravoval vytiahnuty otvarac prednej kapoty, moze byt ze som tam volaco pokazil, povitiahol kabel alebo nieco, moze to mat vplyv na ten tah? DAKUJEM VAM ZA KAZDU RADU
9.01, 21. 4. 2008, odpovědětnejspíš ti odešel snímač polohy pedálu plynu, nebo jsi přerušil kontakt od tohoto snímače
17.37, 26. 4. 2008, odpovědětToto co pises mi robilo ked som posral vahu vzduchu.Neodpaja si ju ked si sa tam vrtal?Inac neviem ani ja.
17.46, 27. 4. 2008, odpovědětMe svítí na 156ce, když vím, že mám špatnou váhu vzduchu, svítí jen někdy,ale když odpojím, svítí furt a i výkon stoupne, zkus odpojit váhu vzduchu a jestly bude rozdíl v chodu motoru, víš že je váha KO :-)
23.16, 27. 4. 2008, odpovědětČau. Mě to dělal snímač polohy spojkového pedálu. Když jsem na něm měl jenom nohu (jak jsem byl zvyklý při jízdě), tak se rozsvítila kontrolka vstřikování a výkon byl jak říkáš, jako bez turba. Teď si dávám pozor a vše je o.k. Jednou jsem to zkusil, přidržel lehce nohu na spojce a za chvíli se rozsvítila.
16.59, 2. 5. 2008, odpovědět