(jedná se o AR. 146 1.6 16V TS. rv. 98) Zdravím mám tu vleklý problém...Nešel mi imobilizér (zůstala mi svítit kontrolka "code"). Osoba která provádí zásahy do řídící jednotky údajně vymazala imobilizér z řídící jednotky že nyní jednotka nečeká na signál(kód) imobilizéru.Bohužel přivezl jsem jednotku domů a stále nic...Dodržel jsem intrukce že konektory od imobilizéru jsem nechal odpojené aby jednotka nenačetla opět chybu. ... Nerozsvítí se mi ale kontrolka vstřikování a automobil stále nejde nastartovat...Automobil sem nyní odvezl CELÝ k této osobě na dořešení. Podle dosavadních informací neni napájená řídící jednotka. Nemáte někdo schéma napájení jednotky od baterie až po samotnou jednotku ? Neni my jasné...Jaký je podnět pro řídící jednotku (pro vstřiky) když nyní již nemusí čekat na kód imobilizéru...Děkuji za objasnění....
19.55, 21. 4. 2008, odpovědětNedávno se to stalo synovi AR 146 2,0TS a stačilo jen očistit ty kabely (myslím, že tam jsou tři) u baterie na plus pólu a hned kontrolka code a vstřiků zhasla a už to zase startovalo.
20.15, 21. 4. 2008, odpovědětMně se právě že kontrolka vstřikování nerozsvítí a code je zhasnuto
14.24, 23. 4. 2008, odpověděttak ja som mal taky isty problem ale len ze neslo nastartovat.zasunul som kluc do starteru apootocil na 3 stupen v spinacej skrinke a stalcil som ako na tlacitko s cim otvaras dvere na dialkovom a to si najde novy kod a auto na prvy krat nastartovalo.takze skus.mozno to bude aj tebe fungovat tak
20.21, 29. 4. 2008, odpovědět