Nazdars, napiste mi prosim Vase nazory odkial by ste si radsej doniesli alfu,z nemecka alebo z talianska,pocul som ze taliani tie auta nejako nesetria,ale zase klimaticke podmienky su tam lepsie, ziadny sneh mrazy atd.dik
21.23, 22. 4. 2008, odpovědětSto pro Italie, mam jednu z Milana, je to r.v. 1998 a na podvozku zadna rez, sice bude mozna obouchana. Pak mam z Nemecka 2, a to je hnus orezlej :-)
21.35, 22. 4. 2008, odpovědětITALY....přivezl jsem si ji z Říma.....
21.43, 22. 4. 2008, odpovědětto broadband.mohol by si mi prosim napisat nejaku italsku stranku,kde su ojazdene auta,chcem si porovnat ceny s nemeckom.diky moc
21.45, 22. 4. 2008, odpovědětJa mam z nemecka a ani kapka rzi nevim proc by ti mela rezavet kdyz je to pozink jinak v nemecku se o auto vic staraji v italii to berou jako vec potrebnou k dopraveni tak se s tim neserou viz obouchane ze vsech stran motry vylitane atd ale i v It muzes narazit na pekny kousek bez skrabance. Jako je pravda ze z It je spodek jak novy i vyfuk atd. Jinak nezalezi odkud auto je ale jak se kdo o neho staral a jak s nim jezdil. Sam mam auto z nemecka a tatik z IT a rozhodovali jsme se podle ceny a stavu a ne odkud je zalezi jak natrefis.
21.46, 22. 4. 2008, odpovědětaj keby boli ceny zhruba rovnake,blizsie je to do nemecka,cize by sa to oplatilo viac v nemecku..poradte niekto nejaku taliansku stranku,nieco ako mobile.de v nemecku.dik
21.54, 22. 4. 2008, odpovědětwww.autosupermarket.it
16.47, 23. 4. 2008, odpovědětk tym ita web sa priklanam aj ja....echo, poznate nejake ? Hovori sa ze ked z ITA tak lepsie od sukromnika, lebo handler je nespolahlivy...ale z ITA je problem s SPZ = zavazny problem.
22.00, 22. 4. 2008, odpovědětSám mám z Ita. Němci se s italskýma autama vůbec nemazlej...Proto bych dal přednost Italii.
14.46, 24. 4. 2008, odpovědětJednoznačně ITA.
14.46, 24. 4. 2008, odpovědětJa mam alfu z GER,je po fanynke znacky,takze aj tak vyzera. Hrdzava nieje,pred kupou si to aj tak skontrolujes,a pekny kus sa podla mna da kupit aj v tam,aj tam. Nekupis predsa auto za kazdu cenu ked niekam ides,ked chces fakt cukrik tak asi budes dlhsie hladat,ale najdes. Kazdopadne je tiez pravda ze taliani auta nesetria a je tam teplo,cize nesolia ako nemci,ale ked ju donesies na SK tak to rychlo dozenie. Ja osobne by som zobral aj auto ktore ma par chybiciek na podbehoch a podobne,ako omlateny kus od taliana a davat to cele striekat. Ale ako som spominal,pekne vozy su vsade,len treba hladat.
15.00, 24. 4. 2008, odpovědět