ahojte.pocas jazdy mi nieco chveje.cim rychlesie idem tym je to castejsie. moze to byt lozisko??
20.45, 24. 4. 2008, odpovědětChveje alebo trasie? Trasenie na volante je skor od kolies,chvenie spojene skor s hucanim moze byt od loziska,hlavne ked sa v zatacke do toho opries. Moze,nemusi.
21.01, 24. 4. 2008, odpovědětvolant netrasie. pri pravotocivych zatackach to je najviac pocut.
21.08, 24. 4. 2008, odpovědětHoj.Mám taky jeden dotázek.Nedávno jsem přezouval na leťáky a přišel jsem na problém levého předního kola.Mam dotažené šrouby na fest a když chytnu kolo pořádně silou má úplně nepatrnou vůli.Vše je dotažené,vůbec nevím kde může být problém.Dokud jsem měl zimáky tak nic nehučelo,ale těď to na 17" nepoznám,protože maličko hučí pneu.Jinak vůbec žádnej problém při jízdě nepozoruji.Co to může být,že by ložisko...vadné nebo volné.Napadá váááás něco???? Jedna se o 156 2.0T.S. r.v. 00
21.19, 24. 4. 2008, odpovědětdeta ma problem ja ja po prezuti na letne pocut hucanie od zadneho praveho a presne ked sa opriem do toho v zakrute takej tiahlej huci este viac kolko ma bude stat vymena loziska vraj stoji 5000 sk boha n starom fiate som ho kupil za 260 sk cca 1000 by som za lozisko este dal ale viac ani za boha
22.04, 24. 4. 2008, odpovědětTo Janko: U teba to vyzera na lozisko,prave,casom sa to hucanie bude len zhorsovat,aspon sa to prejavi a nevymenis nieco co nemusis. Aj tak doporucujem aby to pocul niekto co sa vyzna, lozisko nieje najlacnejsie. To Major: nepatrna vola v zaveseni moze byt v kazdom pohyblivom mieste,cize auto na zdvihak a kyvat a pozorovat,bez toho budes len zaradom menit vsetko. Ked to je lozisko,ozve sa skor ci neskor,na 17" urcite skor. Volne = vadne,ale keby uz lozisko malo volu ze vies kolesom hybat v naboji,asi by ho bolo dost pocut. ked pri jazde nepozorujes ziadny problem,tak to zatial neries.
6.58, 25. 4. 2008, odpovědětDěkuji za reakci.Při jízdě opravdu žadný problém není.Ale pro jistotu mám po víkendu zajednanej zvedák.Pak se určitě ozvu jak to dopadlo.
20.36, 25. 4. 2008, odpovědětAhoj,taky jsem byl na geomce dneska,a jak jsem zaybal kolem tak mam taky vuli,ale mam ji v axialnim tahlu řizeni.
21.25, 25. 4. 2008, odpovědětJJ axialni tahla dost odchazeji uz mam taky v jedenom mensi vuli, nejlepsi je kdyz dojdes do servisu alfa tak ti rekne ze musis vymenit cele servo ze je to v kuse, ale da se sehnat napr v auto kelly za 800kč
11.25, 26. 4. 2008, odpovědětTo.: JARIK Nema alfa seris v KE teraz tu jarnu akciu prehliaku?????? a ak tak za kolko?
20.53, 26. 4. 2008, odpovědětJesenna, tema predzimna bola za 199, dufam, ze to nebude na jar inak :) ibaze neviem dokedy to bude, ale max do konca aprila, ak..
7.10, 27. 4. 2008, odpovědětJa som uz menil lavu zadnu stranu a samotne lozisko sa neda vymenit,musis komplet naboj a ten ma stal 3800sk... A ak mas patricne naradie,tak to vymenis aj sam.
8.18, 27. 4. 2008, odpovědětTo Robo KE: Ja nejak neverim tomu co sam nevidim,a radsej si tu prehliadku urobim sam. Stacila mi jedna skusenost v alfe a nejak ma ti rozpravkari nebavia. Nic proti, hadam sa polepsili:)
15.07, 27. 4. 2008, odpovědětTak už jsem na to přišel,, kde je poroblém. Je KO čep horního ramene. Budu dávat obě nová cena 3200Kč.Jen nevím jestli si to mám udělat sám nebo to dát do servisu. Co jsem na to koukal tak to vypadá jako brnkačka.Dolu kolo, podběch a par šroubů na rameni. Je to tak?? Musí se dělat GO??? Kolik tak stojí??Díky za reakci
17.08, 28. 4. 2008, odpovědětako si prisiel nato ze je to cap??
19.04, 28. 4. 2008, odpovědětKolo má vůli jen na jednu stranu,hlavně při zatižení.Je vidět,že je ten čep docela vyšmajdanejTo ale neni žádnej důkaz.Veřím mechošoj,kterej se tim zabejvá docela často.Ale ložisko je fakt v cajku a dolní čep taky.Tak co...
19.46, 28. 4. 2008, odpovědětVymenim doma sam predni lozisko naboje? Potrebuju k tomu neco? Sadu mam koupenou. Da se to bez demontaze otocneho cepu, ve kterem je lozisko nalisovane??? Poradte nekdo, je to akutni!
8.35, 11. 2. 2009, odpovědětzdravim, narazila jsem svým autem při couvání koulí do předního pravého kola alfy romeo 156 1.6. benzín. no a on teda jel na geometrii a tam mu řekli že je to kolo jako by do tvaru písmene A můžete mi poradit někdo co by tam mohlo být poničeno jestli čepy, ramena nebo něco jináho prej to přímo v kole neni ale něco zatim.
14.43, 7. 10. 2009, odpovědět