Na 166-ke mi zacalo blbnut stropne osvetlenie,pri zatvoreni dveri sa nezhasne a ked aj zhasne tak pocas jazdy sa znova rozsvieti.Prosim o radu ako by sa to dalo opravit alebo kde by som nasiel spin.rele ktore to ovlada.
17.32, 25. 4. 2008, odpovědětja som mal podobny problem ked som mal este Jeep. tam sa mi zezavreli dobre piate dvere a ostalo to svietit. a nesignalizuje ti kontrolka na pristrojovke zle zabuchnute dvere?
11.25, 28. 4. 2008, odpovědětDvere mam dobre zavrete kontrolky nesignalizuju nic ono to svieti aj ked zamknem auto takze som odpojil z nich tie zasuvky .No niekedy to funguje niekedy nie takze po jazde vyberam poistku aby sa to v noci nezazalo lebo raz mi to do rana vymlatilo baterku a nemohol som sa dostat do kufra lebo v 166-ke ulozena tam a ten sa otvara iba elektricky.
17.25, 28. 4. 2008, odpovědětno tak dnes mi nastal ten isty problem... pocas jazdy sa mi rozsvietilo vnutorne osvetlenie a stale a stale svieti. nieviete co s tym????
22.48, 2. 6. 2009, odpovědětmne zase vobec nesievitilo a ked hej tak kedy si zmyslelo rozobral som to vycistil kotakty poskladal a ide to
18.56, 5. 6. 2009, odpovědět