Ahoj, někdo si z mé 156ky ulomil krytku zámku kufru se znakem. Nevíte někdo kolik tak stojí nová a za kolik se dá sehnat někde na vrakáči? A kde kupit díly v Praze a okolí.
20.10, 22. 11. 2006, odpovědětNevím co stojí, ale krmě mozku zkus použít vyhledávač. V Alfě/Fiatu to bude pravděpodobně nejdražší, ale bude to určitě pasovat. Pak zkus www.fiatdily.cz, nebo www.autoland.cz. Možná i www.aci.cz
0.30, 23. 11. 2006, odpovědětTak na netu jsem se této konkrétní součásti nedohledal a obvolání vrakáčů bylo také neplodné, protože neporušenou krytku prý moc často nemají, ale když jo tak asi za 700Kč. Čekat na to až bude starší se mi nechce, tak jsem si ji dnes objednal za 1100 na Kladně.
16.12, 23. 11. 2006, odpovědětČaute mám podobný problém, ale jsem z Brna, tak zda nevíte jestli je něco v mém okolí. Díky
11.20, 23. 11. 2006, odpovědětZkus sehnat jenom ten otevírací znak a.Potom musiš zámek demontovat a znak přidělat znova.Před léty jsem to samý rešil na 155ce (opravil jsem to v poho)s tím že jsem ty debily odchytl těsně po činu!Myslím že ho přední zuby stály více...když si na to vzpomenu tak mě je líto že jsem ho na mistě nezabil.
15.01, 23. 11. 2006, odpovědětV Lipůvce u Brna maj tutově,starší stačí.Výměna znaku je jednoduchá ale je třeba mít menší ruce.Na tom plastotým těle zámku jsou pod víčkama trhací šrouby,na ty zbytky to chce mít spc.obroušenej klíč (ořech) a jde to blbě,navíc bys tam musel koupit nový aby to vypadalo.Takže musíš sundat tapec víka a sáhnout tam,kouká tam čep na kterým je segrovka,tu sundat,ještě je tam podložka.Čep vytlač,nasaď novej znak,segrovka tam jde namáčknout prstem.Bacha na plechy kolem maj grot a řežou.Jestli máš velký ruce tak si sežeň nějakýho kundologa.(Ten to udělá ze zvyku skrz výfuk.-))
21.27, 26. 11. 2006, odpovědětmam doma, jestli chceš tak se dohodnem. Můžu poslat. meil: stanley.tuning@seznam.cz
17.26, 27. 11. 2006, odpovědět