Ahoj, vím že se to tady už mnohokrát probíralo, ale nemůžu si pomoct a nevím si rady. Vrže mi něco na přední nápravě vlevo někde u kola. Mám vyměněné horní ramena a stabilizátory + jeden silenblok na dolním rameni a pořád vrže. Byl jsem v servise, tam mi řekli že to mám nastříkat silikonovým olejem, tak sem všechny gumy nastříkal, i ty nové a pořád vrže. Jediné kdy nezavrže je za studena. Až se zahřeje tak za 5 minut tak začne vrzat. Je to hrozný zvuk, dokonce vrže i na docela rovné cestě. A když jedu přes retardér tak jak se to zhoupne tak nic a až sem na rovné cestě tak to zavrže, tak já nevím. A ještě jedna zajínavá věc, když vytočím kola doleva, směrem k cestě a zhoupnu se na blatníku tak ani nezavrzne, a když je narovnám a zhoupnu tak vrže, tak já už nevím. Máte někdo nějaký nápad, nevím už co s tím. Dal bych cokoliv za to kdyby to bylo v pořádku. Děkuji za každý nápad
14.05, 30. 4. 2008, odpovědětMně to delal spodní kulák. Než kvůli němu kupovat nový rameno tak jsem tam dal mazničku a je pokoj.
19.31, 30. 4. 2008, odpovědětmě vzaly horní silenbloky. vyměnil jsem to a je pokoj - na chvíli :-) ...
19.45, 30. 4. 2008, odpovědětPouzdra stabilizátoru (ne tyčky)to tak náhodou nejsou?
22.12, 10. 5. 2010, odpovědětJa myslim že 2 roky na tvoji odpověd nečeká:-)))))
22.15, 10. 5. 2010, odpovědětzober striekačku s ihlou a natlač olej cez gumu do spodného čapu.ahoj
12.11, 11. 5. 2010, odpovědět