Zdravim, pred casem se me zacaly problemy u 147ky, 1.9JTD, 85kw, zacala kourit, huste cerne. Prvni sem si myslel ze to bude problem s hadici z turba do IC, byla praskla-opraveno, vymenena hadice na vahy vzduchu-taky praskla, protazeny vyfuk vcetne katalizatoru, vse ok. Ted brutalne spadl vykon, pomalu ani nevyjede kopec, zere tak 2x vic a kouri huste cerne(pouze pri pridavani). Turbo jako by se mu nechtelo... Vse se zacalo srat po servisni prohlidce v alfa prostejov. Mam podezreni na vstriky. Nemate nekdo podobne zkusenosti? Diky za odpoved. J.
16.07, 2. 5. 2008, odpovědětA to Ti dělá pořád,při jakýchkoliv otáčkách?Mě to dělá něco podobného,ale vždy jen pod 2800ot/min.Když se dostanu nad tuto hranici,nastane kopanec a je vše ok.Myslím si,že mi pomalu odchází váha!Taky to dělá jen při zahřátém motoru!Mám Jtd 81kwJó a spotřeba pořád v klidu-6,3l!
16.18, 2. 5. 2008, odpovědětTak tak, je to zhruna do te hranice 2500 otacek, treba kdyz mam tempomat na 140, zpomalim, padnou otacky na 2200, znovu spustim tempomat tak je linej a akceleruje pomalu, jak dosahne urcite hranice, kopne to a vystreli. Jenze prece nebudu jezdit s naftakem na 2500-3000 otacek. Tu vahu mam serizenou.
16.31, 2. 5. 2008, odpovědětA jak jsi tu váhu seřídil?
16.47, 2. 5. 2008, odpovědětMyslím si,že váha je v pr..li!Pak už to nedýmí,jak se dostaneš nad ty otáčky,že ano?A taky Ti to dýmí,jen když sešlápneš plyn k podlaze,když máš tu požnost,nechat auto se rozjed pomalu,tak žádný dým!Mám pravdu?
16.57, 2. 5. 2008, odpovědětMari asi mas pravdu, je to tak, pokud bych mel moznost se plynule rozjed na rovince, tak by to asi nedymilo. Nemusim seslapnout plyn k podlaze, jinak si myslim ze to souhlasi jak rikas. Jake jsou ceny nove vahy? Pripadne jit do originalu nebo alternativa?
17.25, 2. 5. 2008, odpovědětBude vám to dělat nejspíš váha vzduchu hlavně nekupujte laciné náhražky protože ty nestojí za nic já dal levnější a stojí za houby mam už tedkon výkonový díry tak ve 2500tis ot. na 3 a 4 rychlostní stupen podle mě to dělá váha no
23.17, 2. 5. 2008, odpovědětTak jsem zkusil vyresetovat RJ, trosku to pomohlo, ale jeste budu muset vymenit vahu vzduchu, snad to bude ono...
19.29, 3. 5. 2008, odpovědět