Ahoj, mám problém s elektrikou. Nejde mi cely středový panel, nesvítí tři budíky, nejde rádio, klimatizace ani ventilátor,nevíte čím by to mohlo být? Je nějaká společná pojistka nebo tak něco?
14.47, 3. 5. 2008, odpovědětOtvoríš kryt poistiek, a vo vnútri sú poistky v takej umelej klietke, sú schované hore. Mala by to byť 7,5 A poistka napravo.
17.50, 3. 5. 2008, odpovědětJá sem teď byl v autě a pořád mi něco cvakalo v přihrádce u spolujezdce, tak sem se tam mrknul, jsou tam taky dvě pojistky a jedna byla spálená, tak sem ji vyměnil ale stále nic. Myslíš že mám otevřít hlavní kryt pojistek pod volantem? Tam je celá krabice pijistek a vedle jsou ještě nějaké čtyři. Ty jsem všechny zkontroloval a jsou OK. Jsou tam ještě někde jinde nějaké jiné? Děkuji moc
18.05, 3. 5. 2008, odpovědětAno otvor hlavný kryt poistiek. Tie budú ok, ale nad nimi, sú schované ďalšie poistky, sú v takej čiernej plastovej klietke. Tú treba otvoriť. Určite to bude jedna z nich.
18.08, 3. 5. 2008, odpovědětTie štyri sú iba náhradné poistky.
18.09, 3. 5. 2008, odpovědětAle najskôr odpoj baterku.
18.10, 3. 5. 2008, odpovědětok, dík jdu to zkusit
18.14, 3. 5. 2008, odpovědětTak pojistkama to nebylo, všechny jsem vytahnul a všechny byly OK, ale pořád jde takové jakoby přeskakovani, cvakani z toho kastlíku u spolujezdce, i když už jsem tam tu pojistku vyměnil a je dobrá, tak nevím. Není tam třeba nějaké relé, tak dík
18.40, 3. 5. 2008, odpovědětVytiahni radio a poza neho ide napajaci kabel hore do budikov,mohol sa vytiahnut konektor,vtedy ti vsetko zhasne. Skus aspon zmerat ci tam je stava. Pri zapnutom kluci.
1.00, 4. 5. 2008, odpovědětA ten napájecí kabel je pro celý středový kabel? Nejde mi do hlavy že tu budíky jinak fungují. Ni cjiného jinak na tom středovém panelu nefunguje, tak mě zajímá jestli tam je nějaký konektor pro napájení celého panelu. Ale zase rádio funguje když nejede motor
15.43, 4. 5. 2008, odpovědětNo tak teď jsem zjistil že ani nejdou stěrače, po nastartování chvíli šli a pak nic, tak já už fakt nevím. Asi to odvezu někam k autoelektrikářovi ať se na to podívá, mě už nic nenapadá
16.55, 4. 5. 2008, odpovědětklasika Alfa, odpoj baterku projdi všechny konektory ( nejlépe i pod palubkou 1 den práce demontáž as montáž ) rozpoj, vyčisti a ošetři nejakým sprejem na konektory něco jako byl kontaktol.
14.13, 28. 5. 2008, odpovědětPřesně tohle jsem měl taky a bylo to pojistkama, jsou tam dvě mám tušení popsaný servizione nebo tak nějak tak jedna z nich to je. Ze stěračema sem problém neměl. Jestli něco cvaká tak zkus ještě relátka. Víc nevím. Po pravdě po prvé jsem taky viděl, že jsou všechny OK ale pak jsem se díval znova a jedna byla ruplá, je to v tý hlavní pojistkovnici pod volantem
15.45, 1. 6. 2008, odpovědětMyslím že pojistkama to není, protože se mi to třeba jedenkrát za týden rozjede a pak zase nic, je to divné, kdyby to byla pojistka tak to nepujde vůbec. Zítra to vezu do Alfy, podle mě to bude jen konektor nebo zem nebo něco podobného. Měl jsem to u autoelektrikáře a ten na to nepřišel. Tak uvidíme co v Alfě
22.32, 1. 6. 2008, odpovědětčau Mikeš,,dej pak vědět jak si dopad v Alfě servise a kde to bylo-jako město a název servisu,,díky...
22.46, 1. 6. 2008, odpovědětAhoj, no tak dnes jsem byl v Alfě, ale bohužel má jejich elektrikář 14 dovolenou a já už pak odjíždím pryč, takže alfa mi nepomohla a tak sem zajel do fiatu a tam jsem objednany na zítřek, prý to bude jen kostra, nějaký kontakt, jen to najít. Říkla mi ten pán že za dopoledne to opravé, tak sem zvědav, bo v takovém vedru jezdit bez klimy je děs, hlavně že sem si ji nechal naplnit:) Tak pak dám vědět jak sem dopadl
21.45, 2. 6. 2008, odpovědětProsim vas o radu, kde najdem poistku code? Dakujem
15.45, 3. 2. 2017, odpovědětAhoj všem, porodí někdo?kde najdu pojistku na středové budíky u 156 děkuji
13.59, 29. 6. 2021, odpovědětZdravím Nevíte někdo odkud je napájen spínač zpátečky,protože jsem zjistil,že mi tam nejde proud. Poradit bych potřeboval.Nejde zpátečka. Děkuji
16.54, 18. 11. 2021, odpovědět