Dnes navecer pri otoceni klucika nezhaslo code. Vzdy to na druhy -treti krat zmizlo. No teraz som stravil v aute cca 10min. a uz mi dosli nervy. Co sa da stym robit? Dnes som zacal z Alfy uz sediviet. Mal som rozne auta, ale toto je rekord v poruchovosti. Poradte s tym code. Dik
22.31, 4. 5. 2008, odpovědětneosieraj znacku kvoli tvojej neschopnosti navyse neviem na aku kurvu zakladas novu picovinu ked o code je tu plna pica. skus nabuduce ked pouzijes co tomu drbe napisat xxx-co mi drbe ? najlepsie bude ked alfu predas a budes jazdit na tych primitivnych kurvach ktore nemaju dizajn neni su zaujimave maju len styri kolesa a volant.
11.47, 11. 9. 2011, odpovědět:DD kvalitne nalozil
12.15, 11. 9. 2011, odpovědětTo si vychytal :D
13.20, 11. 9. 2011, odpovědětPaľo, daj auto na diagnostiku, možno budeš potom múdrejší. Mám desať ročnú 156, ale mám len bežné investície. Ale ako sa to vám niektorím jebú, tak to je neskutočné, ale myslím si, že to nebude značkou, ale tým, že ste buď tĺci, čo do toho lejú Raciol, alebo ste pokúpili neskutočné lacné vraky.
20.48, 11. 9. 2011, odpovědětinak zberam informacie s fora nech viem ked sa nieco podrbe, vedel som ze code je kostra. Samozrejme dnes to zasvietilo, tak som zhasol pootocil kluc a potom som prepojil minus baterky tvrdym kablom o motor, pootocim kluc uz nevypisovalo code, dal som kabel prec zas vypisovalo. Tak mam vybavene, hruby kabel s baterky minus, ide dole pri prevodovke je ukostreny tak som to povolil s drotenou kefou zjebal zoxidovane vrstvy prestriekal kontoxom s pilnikom obrusil kontaktnu cast kablovej slucky co ide na motor prisroboval a code neni a ani nebude. Podla PALINKA som mal asi postupovat, zacne sa osierat znacka cim potichu vyluci akoze seba lebo kolko veci uz skusal ze ? zaroven zalozit novu temu, lebo ide o nieco "specialne" a nakoniec sa hovno dozvie lebo kazdy mu to osere lebo code je tu riesene ako variator u TS. Takze PALINKO nabuduce napises co ta trapi do tabulky ktora je pred hledej vole, a zistis ze to nema suvis s znackou ale tvojimi schopnstami. Verim ze sa tvoje nadanie zmeni ak nie, tak potom neskusaj ani ine auta lebo polopate a bez vysledku, to neni sofer ale dochodca co je vzruseny ze si vymenil ziarovku a starej pri veceri o tom vyklada ona mu hovori nech ti to nevychladne a pred spanim je s svojich schopnosti tak vzruseny ze po x rokoch na to zareaguje aj tak opuchnuta chrasta a stara s pocitu ozivit upadnute sa tiez chce pripojit a svoju ziarovku do nej nasrobuje. S tym ze treba vediet kde koncia moznosti. Neznasam chlapov schopnostami na urovni zien. Kde bola ta odvaha kupit alfu ? myslel si si predam feliciu a detom horske bicykle a kupim pekne auto ? ALFA neni auto pre XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX !!!! Pozeram na tej tvoj prispevok nezhaslo code potom to islo a zas ne ze ? a uz ti dosli nervy, sme labilne ze ? potom vlasy sediveli trosku humoru a potom to zhrnies ze oseres znacku. SMEJEM SA SMEJEM SA, predaj to lebo ked nebudes osierat zase budes plakat kolko to stoji. KAMARATI KOLEGOVIA takze preto su tie alfy dojebane vyladrovane uz viem preco a je to presne kvoli takymto. Boh zehnaj zivotnosti 159.
21.48, 11. 9. 2011, odpovědětmatej picovina kombinacia slov LACNY VRAK. mam ju za 800eur a je v lepsom stave ako to iste co som videl za 3000eur. Zase pri kupe schopnosti a znalosti tohto auta odhalia co kupuje nie podla ceny. Milujem kupcov aut co pozeraju booozinku tu je aky skrabanec nezlavite s ceny viete pri takom peknom aute je to dost rusivy element. S tychto poznatkov ak raz budem predavat alfu najdem na tot iba alfistu, inak sa na to vyjebem necham ju rovno rozlozit vo dvore, ale nezahanbim znacku. Pri alfe je lahke ze sa nieco podrbe a to je ten moment kto ma ake schopnosti a vie si opravit alebo sedivie zo svojej neschopnosti. Kedy bude ta registracia ze vsetci tito analyzatori znacky pojdu do pice pred branu servera ?!!!
21.52, 11. 9. 2011, odpovědětpeter pocuj, vlastne nemam slov na tvoje reci
23.00, 11. 9. 2011, odpovědětKdybys hledal v diskuzi, tak bys viděl, že se to tady několikrát probíralo. Je to špatný snímací kroužek u zapalování. Stačí ho vyměnit a je po problému. Doporučuji navštívit servis, který to ale už někdy dělal, ne nějakou domácí dílnu, která ani neví co to je snímací kroužek je ...
23.13, 11. 9. 2011, odpovědětnie je to ziadny snimaci kruzok pretoze snimaci kruzok je kus feritovej anteny v tvare kruzku, na ktorom sa ozaj nema co pokazit a vravim to tu po tisici krat. alfa code system je nachylny na nizke napatie v palubovke a napatove spicky pri inicializacii riadiacej jednotky. cize po tisici krat vravim, treba mat nabitu baterku s dobrou kapacitou a spravne ukostrenu siet bez prechodovych odporov a spatnovazobnych sluciek. servisy maju potrebu zbytocne menit veci ktore funguju.
21.09, 13. 9. 2011, odpovědětVe vetsine pripadu je to snimacim krouzkem, dale pak postaci vymena klice.
6.46, 14. 9. 2011, odpověděthenten prispevok peter nado mnou som enpisal ja, aj ked moze to byt pravda pretoze odtiahol som s 13tkou klucom tu matku co kostri minus baterky na motor, bolo to sice pekne zapecene ale stalo sa mi ze vyhodilo nachwile CODE zas ! Je to jedno je to pičččča riesit piččččovyny do pyčččče
7.41, 14. 9. 2011, odpovědětJe to snímacím kroužkem. To by asi nepomohlo, když jsem ho vyměnil a přestalo to dělat. Poslal jsem tam jednoho borce, který s tím měl problém taky a taky mu to pomohlo.
18.04, 14. 9. 2011, odpovědětčau vypni kluč na cca 10 vteřin a pak zapni znova měla sem to na jtdečku je to zpusobeno tim jak se hleda třeba el zavada a potřebuješ několikrat zapnut kluč a tim seč pokazi načiitani mezi kličem a kroužkem nebo odejde ta imo jednotka tzn vzat jednotku a nechat ju vyrušit
21.48, 18. 9. 2011, odpovědětnick mas jak kokot ty si jebni po cicine.
15.05, 19. 9. 2011, odpovědětNazdar maniaci do alfi.mam taky problem ma alfu uz 5rokov a super dal som vymenit olej...a termostat a auto ide ako skodovka.ziadny tach.co mam robit.
19.54, 19. 10. 2011, odpovědětcaute alfisti,po štarte asi desat krat mi zablikne žhavenie a potom zhasne,popritom pri každej štarte počkam kim zhasne kontrolka žhavenia a štartujem,prečo mi to roby?a ešte jedna vec občas mi svieti injektorova kontrolka ale motor ide bez problemov,čo tomu je,čo mam stym spravit?Dakujem
15.01, 31. 1. 2012, odpovědětTá kontrolka žhavenia je signál poruchy žhavičov. Niektorý už odišiel, možno aj všetky. JTD štartuje aj bez žhavičov síce trochu ťažšie ale naštartuje. Treba skontrolovaľ žhaviče a vadné vymeniť. Signálka injekt. (červená) vešti vážnejšiu poruchu, signalizuje najmenej 15-20 druhov porúch , ktoré môžu úplne znefunkčniť štartovanie. Pokial svieti a motor ešte ide , tak automaticky prechádza do núdzového režimu.Ak sa nič nerobí ,končí to tak ,že nejde naštartovať alebo motor sa zastaví aj za jazdy.
19.44, 1. 2. 2012, odpovědětdiky moc,to bolo to žhavenie,jeden žhavič bol zly zo štyroch tak som to vymenil a teraz mi neblika žhavenie.a už ani injektorova kontrolka nesvieti.a ešte mam taku otazku že prečo tak tažko mi to štartuje ked je zimšie,niekedy až na desiaty krat 1.9 jtd 2000 rok
12.37, 5. 2. 2012, odpovědět