Ahoj, mám 156 sportwagon 2.0 JTS , ale nemám český ani italský manual, dnes mi nahlasila chybu motoru, tuším že se jedná o olej. Jak je to s palubním počtačem když tuto chybu nahlásí.? je to jen varovánínebo....... porad co mám udělat aby motor neutpěl nějakou větší ujmu. Stalo se proto že jsem nechtěl dolívatdnes zítra bude výměna, hladina byla na spodní rysce... Dík za odpověd MATTY H:K:
22.38, 5. 5. 2008, odpovědětJaj chlape... Nechci byt posel spatnych zprav,ale u starsich modelu 156 TS to znamenalo ,, schanej novej motor":-). U tech novejsich,tim myslim JTS uz by to nemel byt problem... Ale i tak nikdy jsem nemel olej niz nez pod 3/4:-). Na 10tis mi sezere muj 2.0TS 114KW tak 1,2litru a to vetsinou az ke konci zivotnosti oleje kdy uz je hustsi...
22.58, 5. 5. 2008, odpovědětCau.TAky bych rad mel nejaky manula v cestine,mam tu taky nejaky jts a rad bych vedel co je co apod.Hlasi mi to jen ze brzy musim na servis ale i tak.kdyby nekdo vedel kde to stahnout nebo to mel na cd dejte vedet.
13.19, 6. 5. 2008, odpovědětKdyz pohledas na techto strankach,tak tu je ke stazeni manual k 156..
20.56, 6. 5. 2008, odpovědět