čus jaké máte zkušenosti se SELESPEEDEM? jaký je to řazení a jsou púoruchový? CHci 2,0 114kw SW selespeed -díkes všem
20.28, 7. 5. 2008, odpovědětAhoj mám ho je tosuper akorá má tomálo příznivců jinak je to jakoautomat ale je to mnohem rychlejší jinak s poruchovostí je to asi jako skaždou součástkou . mám na skladějeden na prodej jen namontovat a překalibrovat a jedeš selespeed mají hodně najeto nevím proč ale mají ahoj mám ho také ale jezdí sním manželka ted ho prodávám protože potřebuji koupit pozemak a každá koruna je drahá já mám 2.4 jtd jede to tké dobře ale je to už těžké na ten předek tak ahoj LIŠKA
22.17, 8. 5. 2008, odpovědětAhoj, manzelka ma taky 156 2.0 TS Selespeed a je spokojena jako zelva. Da si automat a jen slape brzda plyn. Nekdy kdyz si to vezmu ja tak si s tim pekne vyhraju nebot ruce jen na volantu a precvakavani rychlosti pomerne dost svizne v rychle jizde po okreska nadchne. Jen je potreba davat pozor aby bylo porad dost oleje, protoze kdyz se zadre ta hydraulika, je problem potom zaradit a vubec dojet do servisu a nasledna oprava je ranec.
9.30, 19. 5. 2008, odpovědětPánové díky ,už je doma selespeed.bomba věc,kam se sere normální automat
10.49, 19. 5. 2008, odpovědět