Už někdo řešil blikani Xenonu při přepínání s tlumených na dálkové?
20.33, 26. 11. 2006, odpovědětMně už se dokonce stalo, že mi přestaly xenony svítit úpně během jízdy. Volal chlápkovi co mi montoval xenony a říkal, že to hodně dělá pokud máš vybitou baterku. Že mám nabít baterku a zkusit. Vyzkoušel jsem, ale žádný pokrok. Potom říkal, že pokud to nepůjde muselo by se to řešit jinak. Prý to dělají i Fiat Marea apod.
20.58, 26. 11. 2006, odpovědětNo mě spíš jedná o to že když přepínáš na dálkový a zpět tak se přepíná relé z jedné polohy do druhý a tu chvilku co se přepíná se odpojí tlumené světla je to jenom chvilička na žárovkách to nepoznáš,ale na výbojce už jo blikne a myslím že dvakrát jí to nesvědčí no a to jestli už někdo neřešil...jestli jo tak dejte vědět...
10.52, 27. 11. 2006, odpovědětNevým jak se na to budeš tvářit ale asi bych to vyřešil jednoduše nech tlumený (xenon) svítit stále i při tlumených, jednak mu to škodí a za 2 koncern WV to má u všech aut s dvojitou optikou tlumený svítí stale a knim podle potřeby rozsvěcíš dálkový
11.46, 27. 11. 2006, odpovědětPresně tak to mám,ale když rožnu dálkový tak to probliknou(xenony) dělá to to relé co přepne nevím proč to tak maj blbě udělaný.
11.53, 27. 11. 2006, odpovědětto relé vlastně má dvě polohy v obou svíti tlumené a v jedné tlumené +dálkové a právě když přepínáš na dálkový tak vlastně co ten kontakt na relátku jde do druhé polohy tak jsou tlumené světla zákonitě chviličku bez napětí.
12.00, 27. 11. 2006, odpovědět