SKÁKALO MI AUTO A NECHTĚLO STARTOVAT, ZAJEL JSEM DO ALFY SERVISU A ŘEKLY MI ŽE MÁM ŠPATNY KABELY A CÍVKY, VYMĚNIL JSEM KOMPLET CÍVKY A KABELY,A NECHYL SI ROVNOU VYMĚNIT OLEJ, PODLE MĚRKY JE HO TAM ASI O 1 CM VÍC NEŽ NAŽ HORNÍ RYSKA MĚRKY.tED AUTO NEŠKUBE, STARTUJE OKAMŽITĚ ALE ZDÁ SE MI ŽE TAK NETÁHNE A NENÍ TAKOVÁ AKCELERACE, KDYŽ VYTOČÍM DVOJKU A DÁM TAM TROJKU TAK MI TO POMALEJI ZRYCHLUJE A LEZOU OTÁČKY NAHORU TAKY POMALEJI, SE STAREJMA KABELAMA TO BYLO LEPŠÍ ALE CUKALO TO, KDE JE PROBLÉM???
22.18, 9. 5. 2008, odpovědětTvoj najvačší problem teraz je že tam máš viac oleja ako ma býť !!! a že Alfa servis ?!? Motor má od vyroby preto odvetranie klukovej skrine, aby tlaky ktoré vznikajú pohybom piestov mali kam unikať a ked že tam máš viac oleja ako ma byť tak vo vnutri maš vačší tlak a može to odniesť nejake Gufero a behom chvíle si bez oleja... a vieš dúfam čo sa stane s TS, ked má málo oleja !!!
22.41, 9. 5. 2008, odpovědětPo prve si vypni CAPS LOCK, po druhe ako je na tom lambda, vaha vzduchu, sviecky, katalyzator??
22.41, 9. 5. 2008, odpovědětPo dřívějších zkušenostech se servisy si některé díly na motoru značím barevnou tečkou a pod. mám pak jistotu že mi vyměnili jen to co jsem chtěl.To je jen takový příklad jak to někdy chodívalo.
23.40, 9. 5. 2008, odpovědět