nazdar, mam problem s ukazovacom benzinu, natankoval som do plna a stale ukazuje polku,myslel som si ze je nenatankovane do plna a tak som to este potom skusil dotankovat ,ale nadrz je urcite plna .poradte co s tym ? Doteraz som s tym problem nikdy nemal, a mam auto uz viac ako 2 roky.
13.12, 10. 5. 2008, odpovědětneviete ci sa mohol neako plavak zaseknut ?? poradte kde hladat chybu ?
20.09, 12. 5. 2008, odpovědětTak ho zkus vyndat a podivat se.Ja mam teda SW v nafte a je vzadu v kufru pod kobercem.
20.16, 12. 5. 2008, odpovědětno ja som to aj skusal , ale nevedel som ako odopnut tu hadicku od cerpadla tak , ze som to ani vonku nedal,, nevie niekto ako sa odpaja ta hadicka ? nemal niekto podobny problem ze mu zacalo blbo ukazovat benzin ? ak nahodou, tak za kazdu radu som vdacny .....
11.07, 13. 5. 2008, odpovědětno vcera som si vsimol ze ked som ntankoval plnu , tak mi zase ukazoval plavak presne 3stvrte nadrze ,,, je to tak ako keby sa ten plavak niekde zasekol a ukazuje stalo o stvrt nadrze menej,,,, neveite co stym?
8.06, 16. 5. 2008, odpovědětjo,máš zaseknutel plová,čerpadlo z nádrže ven a rozhejbat,popřípadě očistit kontakty na tom šoupáku.nic složitýho práce tak na půl hodiny.měl sem to taky
11.01, 16. 5. 2008, odpovědět