pani mam problem zacal mi tiect olej z tej strany ako je remenica semeringy su v poriadku ale pod drziakom motora ten o ktory je uchyteny aj klimovy kompresor tak tam su nejake su nejake tesnenia mal s tym uz niekto skusenost?
18.06, 13. 5. 2008, odpovědětJa mam presne ten isty problem ale kamarat my to tesnenie bude menit .Kvapka to spod nejakej priruby takze musi ist dole aj ten kompr.klimi atd.ale nie je to narocna a draha vymena.
18.23, 13. 5. 2008, odpovědětno jasne presne to iste mi to robi kde si prosim ta objednaval to tesnenie odkial si az by som sa mohol nejako na teba nakontaktovat chystam sa to robit daval som si robyt rozvody a typek mi povedal ze to je robota na 3 dni hned som vedel ze sa mu do toho nechcelo zohnal som garaz z jamov tak si to asi spravim sam za vsetky rady vopred dakujem
18.40, 13. 5. 2008, odpovědětKamarat je super mechanik tiez my menil rozvody,kladky,filtre,oleje a to tesnenie my zozenie on.Za tu vymenu pytal 1200sk hotove to mal za pol dna a oprava toho tesnenia bude trvat mozno den.Som s Banoviec a ND objednavam u znameho ,dovoz cca. 1.den .
19.44, 13. 5. 2008, odpovědětAha ja som z Nitry mne to robil za 2000sk robota klinovy remen a rozvodovy ale material som si kupil tiez od kamosa tiez ma celkom dobre ceny komplet rozvody remen goodyear kladky skf cena 3700aj z vodnou pumpov tie tesnenia sa predavaju v nejakej sade mohol by si mi prosim ta povedat co stoja ak mozes tak mi napis na mail jurki888@azet.sk dik
23.09, 13. 5. 2008, odpovědětTa sada by mala obsahovat asi veskere tesnenia okrem tesnenia pod hlavu .Dal som to zistit ak budem vediet tak ti napisem ale ta cena kladiek a rozvodov s vodnou pumpou sa my nezda nejako malo.Mna to stalo bez pumpi cca.3400 sk takze sa my nevidi cena pumpi okolo 300-400 sk mozno ze tak na Favorita alebo Daewo,ved ceny vodnych cerpadiel su 4-ciferne tak teraz neviem co za pumpu ti to predal.
17.17, 14. 5. 2008, odpovědětvodna pumpa je dolz stala 1000sk zevraj su dobre dost ludi ich dava ak ta mozem poprosit tak mi to zisti lebo neviem uplne presne od kial mi to tecie a ked to uz budem mat rozobrate tak by som to vymenil vsetko co sa da zatial dakujem
18.56, 15. 5. 2008, odpovědětOK ked mi to urobi tak ti mailnem a tie tesnenia zatial neviem kamarat mi mal volat ale isiel do Italie.Urcite sa ozvem.
23.32, 15. 5. 2008, odpovědětdik moc mas to u mna
21.12, 16. 5. 2008, odpovědětZdravím vás, aj mne tečie olej ako tu píšete ... čo všetko tam treba rozobrať aby som vymenil to tesnenie ?? rozvod musi isť dole čo ? ... poradte
16.51, 29. 12. 2013, odpovědět