Čaute, mám problé u řadící páky, funkče je ok, ale jinak mám něco vykloktané, protože páka se kýve sem tam i když je rychlost zařazena. Koupil jsem novou kulisu a zavezl ke známemu a ten mi řekl, že mi tam chybí nějaký silikonový váleček, díky kterému se to kýve. prosím o radu jak se jmenuje ten váleček do kulisy a popřípadně nějaké schéma té řadičky a kde se dá na netu koupit. Děkuji za informace
15.41, 29. 11. 2006, odpovědětPripájam sa k otázke, mám podobný problém, mne sa páka kýve dopredu a dozadu asi 5-6 mm keď pridám a uberem plyn(pri zaradenej rýchlosti), ďakujem za info.
19.29, 29. 11. 2006, odpovědětAd Laco :To mi dělalo taky myslim že to je normál to dělá motor jak se při zátahu nebo ubrání hejbe v silemblokách
10.42, 30. 11. 2006, odpovědětsilikonový váleček se dá sehnat treba u fiat smažik stoji asi 30kč a je na pravé straně řadicí páky \je to pouzdro na čep\ a namontuješ si ho tam sám.
12.11, 30. 11. 2006, odpovědětTaky se mi to maličko kýve-ať už tam je rychlost nebo ne.Je to tak o pár mm.Ale řadička nijak nelíta.Má prostě vúli.Pomůže tomu ten silikonový váleček.Nebo je to normální jev?Děkuji.
14.16, 13. 5. 2007, odpovědětČau, chci tě poprosit, jestli mi můžeš napsat na email cenu té kulisy a kde jsi ji sehnal.Díky
22.17, 2. 11. 2007, odpověděttiez sa mi paka kyva, sice iba do bokov, ale zato riadne. ten vymedzovak si nemam kde zohat tak sa dnes pokusim vyrobit presne gulove puzdro zo silonu, uz to mam zmerane. no a uz ked som to mal polorozobrate, chcel som zhodit aj celu kulisu ( ze ju rovno premazem ), ktora je zhora upevnena 3 skrutkami ibaze tie sa volne pretacaju a nejdu vobec vybrat.a nejde mi do hlavy, ako ju tam vlastne namontovali, ked je ovela vacsia ako diera v plechu, ktory ju prekryva. vyzera to tak, ze zdola su matky alebo sa to rozobera inak ?
13.58, 4. 12. 2007, odpovědětCela kulisa je uchytena zo spodu na takom velkom plechu. Ak to chces dat dole, musis vymontovat vyfukove potrubie, povolit napravnicu a odmontovat ten plechovy kryt..nerobil by som to :) Inak ak to uz budes davat dole, nezabudni najskor z hora odpojit kabel kontrolky rucnej brzdy, inak ho vytrhnes, alebo poskodis a kontrolka rucnej Ti bude preblikavat. A ta paka sa hybe koli tomu, ze sa casom vybyje silenblok prevodovky a pri zabere sa nataca cely motor, kt. potom taha lanovody k riadiacej pake... U motoru 2,4JTD - ak je ten silenblok vybity uz vela, dokonca buchaju pri zabere poloosi /klby o napravnicu - nepekny zvuk, tazko sa identifikuje...
23.13, 4. 12. 2007, odpovědětmôže mať súvislosť ten silikónový válček aj s tým, že ked chcem zaradiť "5" ide páka veľmi vpravo a potom už nejde hore, takže tú päťku tam musím doslova triafať...
8.00, 20. 12. 2007, odpovědětnema ju niekto je to plastova
20.31, 25. 3. 2010, odpovědětkupis vo fiate stoji cca 20 eur a ten maly cca 1 euro.
8.34, 24. 8. 2011, odpovědět