caute alfisti...chystam sa, pre kradez, na vymenu zadneho znaku. pisal som do autorizakov fiat a alfa ake su ceny. odpovede boli asi take, ze: 1. SECCO Auto becci mi ponukaju znak za 900-1300 SK /neviem preco take rozpatie/ a k tomu tesnenie na zamok za 200SK 2. MTZ-AMC Martin samotny znak za 1400SK a k tomu 2x trhacie skrutky za 100SK za kus moja situacia: xcem ten znak namontovat a prilepit ho sekundovymn lepidlom aby mi ho uz ziadna kurwa nestrhla. moja otazka:treba mi to tesnenie a tie trhacie sroby, ked xcem ten znak prilepit a nepouzivat ho??? prosim o konstruktivne rady co najskor. vdaka
18.51, 20. 5. 2008, odpovědětAk sa ten znak nechystas pouzivat tak by som ti odporucal, zozen si normal znak ako dopredu, len velkost aby ti pasovala, odpil nozicky, a zozen si to dvojzlozkove lepidlo co ked stvrdne je ako beton...to uz ti nikto necorkne...
22.37, 19. 7. 2008, odpovědětNo já to mám tak udělaný.Ale sekundáč je na to nahovno.Já ho zalepil hned jak jsem jí přivez a to už u druhý.jako lepidlo jsem použil epoxyd-namázneš tu umělou hmotu,to stačí.Pak to chce ostrý párátko a tím epoxidem zalejt tu škvíru po obvodu znaku aby ti tam nemoh nikdo strčit šroubovák.Mám to tak udělaný vepředu i vzadu a pohoda.Když zloděj vidí,že mu dedváš šanci cokoliv pod znak strčit,vykašle se na to.Pak jsem ještě odpojil lanko na otevírání kufru a otevírám to jen dálkovym.Takže když někdo vleze dovnitř,tak nemá nejmenší šanci dostat se do kufru-leda ho vyloženě vypáčit
22.46, 19. 7. 2008, odpovědět