Zdravim, mam takovy problem -> mam neorig autoradio a kdyz ho pustim tak funguje jenom jedna strana repraku na straně spolujezce, a vzadu za splujezcem a druha strana u ridice nic jedine kdyz pridam hodne hlasitost tak jakoby naskoci a pote funguje i pri nizsich hlasitostech, ale kdyz to vypnu a chvili s tim nic nedelam a zase zapnu tak to je zase od zacatku .. Nevite kde muze byt chyba jestli u autoradia nebo problem v reproduktorech nebo jinde? Alfa 156 r.v. 2001 Diky za odpoved
21.04, 20. 5. 2008, odpovědětZkontroluj konektor ve dveřích.
21.10, 20. 5. 2008, odpovědětA radio funguje normalne v jinem aute jestli nemas spalenej koncak
21.29, 20. 5. 2008, odpovědětmas polamane kabliky alebo zle kontakty v konektoroch. pri vyssej hlasitosti, resp. vykone "prebijes" prechodovy odpor a chyti sa to aj pri nasledovnom znizeni hlasitosti.
21.41, 20. 5. 2008, odpovědětChlape, já úplně žasnu, myslel sem, že jenom moje Alfa je takový speciál :-) Mám ten samej problém, naprosto stejný. Vyřešils to už nějak??
9.46, 21. 5. 2008, odpovědětHele bohužel tě vůbec neporadím. Já sem s tím zatím nedělal vůbec nic, vždycky když se do toho chci dát, objeví se něco nového, vždyť to možná znáš :-) Jinak, já když zatlačím na rádio vlevo dole, opravdu hodně zatlačím, tak začne hrát celé auto, někdy to třeba vydrží, ale někdy když přestanu tlačit, přestane a hraje jedna strana. Já se v elektrice nevyznám, ale dám to příští týden k autoelektrikáři.
12.12, 21. 5. 2008, odpověděttak pokud ti to při tlačení na rádio hraje normálně..tak máš problém vzadu na rádiu s ISO konektorem...to se mi už jednou stalo taky, sice ne na Alfě ale na Fiatu.....vyměnikl sem ty konektory co jdou součástí svazku auta a bylo po problému...
14.39, 21. 5. 2008, odpovědětAsi máš pravdu, zkusím s tím také něco udělat! Díky Vám sem se k tomu odhodlal dokopat!
15.00, 21. 5. 2008, odpovědětzjistil jsem ze to je radiem. radio jsem vytahnul a konektor natocil aby sla jedna strana tam byla hlasitost ok a pak jsem nahnul konektor aby sla druha a ta sla strasne potichu tak jsem pridal hlasitost a hlasitost preskocila na normal. predtim jsem jeste zkousel konektor procistil pripravkem na slaboproude kontakty ale nepomohlo ... pote jsem zkousel jine radio a potvrdilo to ze je to radiem
21.25, 21. 5. 2008, odpovědětAha, tak to možná budu mít trošku ještě jinje problém. Já totiž, když sem auto koupil, bylo tam nějaký rádio a hrála pouze levá strana, po výměně rádia najednou začlo hrát celé auto, ale postupem času mi to blbe tak, jak sem tě psal... Napišu ti, jak sem dopadnul, příští týden to budu řešit.
9.13, 22. 5. 2008, odpovědět