posim vas poradte mi niekto kde zohnat opravnu sadu variatora u nas na slovensku sa neda zohnat blbi slovaci a nový variator je dost drahy poradte prosím nutne potrebujem prosím
11.00, 22. 5. 2008, odpovědětPo prve si to tu prestuduj a nekecaj... neviem kto tu je blby slovak.. uz som to tu pisal stokrat a je tu aj katalogove cislo z Eperu.. da sa objednat priamo v alfe za cca 130 sk.. pouzi funkciu hladaj... p.s. nie je za co :)
13.41, 22. 5. 2008, odpovědětMiesto toho zdrba si mu mohol napisat tu adresu kde to obiedna.Ak si si nevsimol je tu toho tolko ze hladanie mu moze trvat den.
9.31, 23. 5. 2008, odpovědětNic v zlom, ale asi dalsi taky... aku adresu? sam napisal, ze sa to objednava priamo v Alfe, co mam ist na www.alfaromeo.sk a tam zo sekcie dileri vypisat vsetkych a ich telefonne cisla? Ked vie niekto vytukat www.alfa156.cz, tak moze aj www.alfaromeo.sk, nie? A hladanie trva den???? Staci dat do policka HLEDEJ slova VARIATOR CISLO a uz v stvrtom odkaze na konci je: "číslo kitu variátora je 71715450"... trvalo to ked to zaokruhlim na minuty tak jednu celu minutu, inak asi 30 sekund.. ale ako som vravel nic v zlom, len ma to tu trocha stve, ze ludia sa ani nepokusia hladat :(((
10.45, 23. 5. 2008, odpovědětSorry, trocha ma to rozculilo, jasne, ze som to mohol pohladat a napisat, ale kvoli tomu je tu tolko veci 100x, lebo ludia najskor nepohladaju a hned pisu... potom sa tu uz nikto nevyzna a aj to hladanie je narocnejsie... :)
10.55, 23. 5. 2008, odpovědětsvatá pravda :c)
11.47, 23. 5. 2008, odpovědět